čtvrtek 29. listopadu 2018

Voskový olej

TVRDÝ VOSKOVÝ OLEJ sa používa na ošetrenie všetkých druhov parkiet a nábytku v interiéri s normálnym i vysokým zaťažením. Materiál sa jednoducho aplikuje, rýchlo zasychá a dobre a rovnomerne sa rozlieva. Upozornění: podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce. Balakryl ponúka interiérový olej na drevo na báze prírodného včelieho vosku.


Je určený k ochranným a dekoratívnym náterom drevených podláh, nábytku.

Bezbarvý nátěr na dřevo, který v jednom výrobku jedinečným způsobem spojuje výhody přírodních olejů a vosků. Tvrdý voskový olej Original - Katalog. Nejprodávanější tvrdý voskový olej v barevných variantách pro originální barevné dřevěné podlahy.


Díky použití obsažených rostlinných látek dosahuje rovnoměrnějšího barevného ztvárnění a harmonického vzhledu. BALAKRYL Voskový Olej 75l natural. Osmo tvrdý voskový olej ORIGINAL 75L BEZBARVÁ, hedváb.


FORTEKRYL voskový olej je vodou ředitelná nátěrová hmota na bázi přírodních vosků a emulgovaného lněného oleje, obsahující velmi. Viac informácií o produkte Vyživuje, chráni a ošetruje drevo Chráni drevo zvonku aj zvnútra. Preniká hlboko do dreva a na povrchu vytvára ochranný povrch s.

Vyvážená směs přírodních olejů a vosků pro povrchovou úpravu neošetřených dřevěných podlah a jiného dřeva v interiéru. TIP: POZRITE SI HODNOTNÝ WEBINÁR NA TÉMY PRÍRODNÝCH OLEJOV NA DREVO OSMO. DPH Ottosson olejový vosk sa používa ako krém na obuv, k ochrane a pre dosiahnutie krásneho lesku tehlových podláh, dlaždíc, pracovných dosiek stolov a okenných parapetov z prírodného kameňa, dreva a kovu. Tento technický list ztrácí svoji platnost vydáním jeho novelizace. Výrobce si vyhrazuje právo možných pozdějších změn a doplňků.


Výhodou tvrdých voskových olejů WOCA je vysoká ochrana dřevěného povrchu, neboť chrání dřevo zevnitř i zvenku. Vše skladem s rychlou expedicí. Hodí se obzvláště na dřevěné a korkové podlahy, OSB desky a. Charakteristika produktu. Olej a vosk na dřevo - zušlechtění a ochrana dřeva Vyšší rostlinstvo patří nejen k nejúchvatnějším živoucím strukturám naší planety, ale představuje i zdroj jedinečných přírodních surovin využívaných člověkem od samotného úsvitu lidské společnosti. Drevo ošetrené tvrdým voskovým olejom má vodeodpudivé.


Povrch ošetřený tvrdým voskovým olejem je odolný proti zašpinění, odpuzuje vodu , zvládá oděry a je příjemný na dotek. Dekorační vosk - transparentní odstíny. Balakryl nabízí interiérový olej na dřevo na bázi přírodního včelího vosku. Tekutý prostředek na vodní bázi přírodních vosků a olejů k ochraně a dekoraci dřeva a dřevěných prvků v interiéru. Interiérový olej na drevo na báze prírodného včelieho vosku, vhodný na mäkké aj tvrdé drevo, na drevené podlahy, obloženia, schodiská.


DPH Ottosson ľanový vosk sa používa ako krém na obuv, k ochrane a pre dosiahnutie krásneho lesku tehlových podláh, dlaždíc, pracovných dosiek stolov a okenných parapetov z prírodného kameňa, dreva a kovu. Je určený na ochranné a dekoratívne nátery drevených podláh, nábytku, obložení, schodíšť, schodov a po kde preniká hlboko do štruktúry dreva.

Je odolný vůči ošlapání, odpuzuje vodu a nečistoty. Všechny informace o produktu Barva, lak na dřevo PPG Balakryl Voskový olej 75l buk, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze PPG Balakryl. Provedení: Barevné (25).


OSMO tvrdý voskový olej je transparentne farebný polomatný náter na drevo, ktorý v jednom výrobku jedinečným spôsobom spája výhody prírodných olejov a voskov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky