pátek 23. listopadu 2018

Lepenka proti radonu

Jedním z měření radonu je stanovení radonového indexu pozemku. Určují se parametry: objemová aktivita radonu a propustnost zemin, podle tohoto parametru jsou štěrky velmi propustné, písky středně a jíly mají propustnost plynu nízkou. Radonový index má pak resp.


V projektu jsme měli zakreslenou hydroizolaci GLASTEK Special mineral, která kromě funkce hydroizolační, plní také funkci k ochraně proti radonu. Poptejte vhodný materiál k izolaci proti radonu a chraňte tak své zdraví. Lepenky s protiradonovou vložkou nechybí v sortimentu žádných stavebnin.


DEKBIT AL Snelze ve vrstvě izolace proti radonu použít jako samostatný pás. Nejčastěji je asfaltový pás Foalbit AL S. S pojmem radon se setkáme už při. Nejprodávanější pásy proti radonu jsou VELBIT RADON SBS Sklodek Special Mineral Před zahájením projektu stavby je nutné vždy provést na stavebním pozemku měření koncentrace radonu a zatřídění typu zemin v podloží. Proti radónu položiek. Doprava: sběrnou službou, možná dobírka Odběrné místo: Olomouc, Praha.


Což je prý nejlepší aktivní ochrana proti radonu. Státní orgány se rozhodly radon měřit, určit limity a vypracovat pro protiradonové opatření stavební normu, která určuje jak postupovat, aby. Asfaltové pásy proti radonu Asfaltové pásy proti radonu jsou hydroizolace, které mají příslušné zkoušky technických parametrů proti působení radonu z. Modifikované asfaltové pásy KVK PARABIT, a. Injektáže proti vlhkosti. Krémová injektáž svépomocí.


Sanace trhlin a průsaků. Těsnění prostupů a dilatačních spár. Hydroizolace plochých střech. U spodní stavby (podzemních částí budov - základových desek) se používá hlavně jako izolace proti. BITAGIT RADON - FOALBIT AL S- hydroizolace proti radonu.


Já jsem si jenom říkal, že pod tou obyčejnou bude radonka více chráněná proti poškození, když třeba něco upadne. Akce Novinka Tip Top produkt. Opravy průsaků studničních skruží, izolace sklepních prostor, opěrných zdí, antikorozní nátěry ocelových konstrukcí. Izolace proti pronikání vlhkosti do podzemních částí budov Podklad napenetrovat penetračním nátěrem Disprobit nebo gumoasfaltem Disprobit, ředěným vodou v poměru 1:(disprobit : voda). Asfaltové aplikace proti vodě a radonu na stavbách Použití asfaltových materiálů ve stavbě může mít více podob podle místa použití a části stavby, která má být chráněna.


Použití se také rozlišuje podle typu ochrany, nejčastěji jde o ochranu proti vodě, pronikání vodní páry a radonu. Společnost DVORAK nabízí širokou škálu kvalitních asfaltových pásů a šindelů v atraktivních cenách. Zabraňuje pronikání vody do staveb a stavebních konstrukcí. Tekutá lepenka 2K je dvousložková stěrková hmota pro tvorbu hydroizolačních vrstev. Je vhodná pro nátěry běžných podkladů jako je beton, omítky, zdivo, sádrokarton, železobetonové konstrukce, apod.


Vytváří protiradonovou izolaci obytných budov. Zabezpečte vašej stavbe, domu či chate maximálnu ochranu proti vode, vlhkosti aj radónu vďaka kvalitnej tekutej hydroizolácii. Izolácia proti radonu V súlade s ČSN Ochrana stavieb proti radonu z podloží skúšobná laboratória ČVUT v Prahe vykonala meranie súčiniteľa difúzie radonu v hydroizolačej stierke Aquaizol.


Pri zhotovení izolácie stavby proti radónu je potrebné klásť dôraz predovšetkým na kvalitné a vzduchotesné zhotovenie detailov. Zhotovenie protiradónovej izolácie by ste mali zveriť do rúk pracovníkov realizačnej firmy, ktorá disponuje osvedčením o absolvovaní školenia na prácu s daným izolačným systémom. Soudal Tekutá Lepenka 2K - dvousložková hydroizolační hmota.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky