pátek 30. listopadu 2018

Odstraňovač starých nátěrů ze dřeva

Je vhodný na odstraňování olejových, alkydových, disperzních, syntetických, nitrocelulózových a dvousložkových nátěrů. BARVOŽROUT je vysoce účinný moderní univerzální gelový odstraňovač olejových, syntetických, epoxidových, polyuretanových a disperzních nátěrů z. Pořiďte si u nás odstraňovač starých nátěrů za výhodnou cenu již od. V současné době prakticky jediný odstraňovač na trhu, který lze použít na všechny druhy barev a nátěrů.


Bezkonkurenční cena a kvalita. Používá se na odstranění starých vrstev laku a všech druhů barev ze dřeva, železa a kamene. Běžná cena s DPH: Kč. Při odstraňování nátěrů se odstraňovač nanese štětcem nebo stěrkou na nátěr v souvislé a stejnoměrné vrstvě (100–3g.m-2) a po 15–minutách působení se nabobtnaný nátěr seškrábe stěrkou.


U tlustých nátěrů je nutné postup opakovat několikrát. Zbytky odstraňovače, který neobsahuje vosky, se obvykle odstraní omytím plochy vodou a kartáčem. K odstraňování starých vrstev nátěru ze dřeva , železa nebo kamene. Použít můžete také chemický odstraňovač starých nátěrů ze dřeva – směs rozpouštědel, která naleptá a proniká skrze povrch starého nátěru tak, že způsobí jeho nabobtnání. Takto porušenou strukturu starého nátěru pak mnohem snáze odstraníte škrabkou – jde tedy zpravidla o kombinaci chemického a mechanického postupu dohromady.


Chcete-li prodloužit trvanlivost a kvalitu nových nátěrů , je vždy třeba nejprve odstranit starší nátěry. Jedná se o nejstarší a asi také nejpoužívanější metodu. Odstranění starého nátěru ze dřeva je. Její výhoda tkví v tom, že nejenže odstraníme zbytky barvy , ale také dřevo srovnáme. Nejméně se nadře ten, kdo při odstraňování starých laků z nábytku využije.


Chemické odstraňovače starých nátěrů se aplikují štětcem v silné. Velmi dobře čistí od všech. PLUS odstraňovač nátěrů ze dřeva – olejů a syntetických lazur.


Lze použít pro odstranění nátěrů z kovových, dřevěných, minerálních a. Divize Chemické přípravky, Divize Stavební chemie. Oproti jiným prostředkům je EXTRA silný a účinný. Jednou z možností, jak odstranit staré barvivo ze dřeva je obrousit jej. Vysoce účinný, nedráždí a nezapáchá. Doba působení na starý nátěr – hodiny, potom se starý nátěr odstraní špachtlí nebo kartáčem s mosaznými nebo bronzovými dráty.


Postupujte podle pokynů, které najdete na obalu a práce vám půjde pěkně od ruky. Pro odstranění starých nátěrů ze dřeva použíjte produkty Owatrol DSP 80 nebo Owatrol DILUNETT, který jako silný a vodou omyvatelný odstraňovač barev bez obsahu ředidla, odstraní ze dřeva jakoukoliv olejovou barvu, barvu na alkydové bázi, lak i mořidlo. Nefoukejte pistolí příliš zblízka, aby se dřevo nespálilo a nezčernalo. Pokud odstraňovač obsahuje navíc vosky, odpařování se utlumí.


Takový přípravek je ale nevhodný pro savé materiály, ze kterých se vosk těžko dostává a nový nátěr pak špatně chytne. Směs odstraňovače starých nátěrů STRIPPER ACID v modrém plastovém kanystru se štítkem s českým textem. Během působení přípravku dochází k pronikání přípravku do struktury dřeva a narušování starých penetrací. Povrch již není nutné brousit. V případě vícevrstvých nebo velmi hluboko pronikavých nátěrů je možné postup opakovat.


Gelový přípravek pro snadné odstraňování starých nátěrů , laků, dvousložkových barev. Ekologické odstraňování starých nátěrů ze dřeva. Ty staré nátěry budou pravděpodobně olejové,nebo fermežové. Několik nátěrů a seškrabání šlo docela dobře. Jen si to nedovedu představit nad hlavou.


Je nutno dávat pozor na oči i kůži,přípravek- odstraňovač starých nátěrů -je leptavý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky