pátek 23. listopadu 2018

Fenix topné kabely

Pro tyto aplikace jsou z hlediska ceny, užitných vlastností i funkčnosti systému ideální odporové topné kabely. This feature is not available right now. Nabízíme kompletní sortiment elektrického vytápění – topné rohože, topné kabely , topné folie, sálavé panely, přímotopné konvektory, regulaci bytovou. Do instalační krabice se.


Topné kabely jsou umístěny přímo pod dlažbu v tenké vrstvě pružného tmelu.

Tyto kabely jsou nejprodávanější na českém trhu. Kabely jsou vybaveny přípojnou šňůrou se zástrčkou na 2V. Instalace kabelů tak nevyžaduje žádnou zvláštní elektro. Ochrana venkovních ploch a okapů před sněhem a ledem.


Jde o ideální řešení pro občasné komfortní vyhřívání. Topným okruhem se míní topný kabel, svinutý do cívky. Topný kabel Fenix je opatřen koncovkou a připojovacím netopným vodičem (tzv. studeným koncem - SK).

Vhodné zejména pro systémy. Snadno se instalují i do tvarově komplikovaných ploch. Pokud by tomu bylo jinak budeme Vás informovat e-mailem případně telefonicky. Automatické topné kabely FENIX PFP s termostatem, vhodné pro svépomocnou instalaci na potrubí k ochraně potrubí před zamrznutím a mrazem.


Do betonu, anhydritu nebo přímo pod dlažbu. Podlahové vytápění s topnými kabely, rohožemi a fóliemi v moderních interiérech nenaruší čistý vzhled. ECOFLEX TAC Konvektory ATLANTIC Konvektory SOLIUS Konvektory přenosné Topné panely (infrapanely) Infr. Zakládajícím členem byla výrobní společnost Fenix s. S nárůstem poptávky trhu po těchto produktech následovaly elektrické konvektory ECOFLEX, topné kabely a rohože ECOFLOOR a topné fólie ECOFILM, včetně regulace topných systémů a široké škály. Sady odporových topných kabelů PPC od výrobce V-SYSTEM a topné automatické kabely FENIX PFP s termostatem na potrubí k protimrazové ochraně potrubí před.


Fenix CableFix Univerzální fixační pás pro topné kabely Přesně a bezpečně uchytí topný kabel. Montážní pás z hliníku s prolisovanými úchyty s. Hotový produkt: Jednoduchá montáž – připojení do zásuvky. U sálavého vytápění dochází k přenosu energie zářením v infračervené části světelného spektra, proto se označuje také jako infračervené vytápění.


V našem obchodě výhodně nakoupíte topné rohože, topné kabely , topné fólie a vhodnou regulaci.

Elektrické podlahové topení - topné kabely , topné rohože, topné folie. Prodej a komplexní dodávky elektrických topných kabelů včetně regulace a řídicích systémů do bezpečných i nebezpečných prostředí. Ceny pro velkoodběratele a realizační firmy, množstevní slevy. E-SHOP E-elektromaterial. Kromě vytápění objektů a ochrany vnějších ploch nachází v posledních letech velké uplatnění topné kabely ECOFLOOR od společnosti FENIX Trading i v. Inteligentní samoregulační topné kabely na míru - bezobslužné kabely pro okapy, potrubí, pojezdové kolejnice a další průmyslový ohřev.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek. Výroba a prodej elektrického vytápění: rohože ECOFLOOR pro podlahové vytápění, topné folie ECOFILM pro podlahové a stropní vytápění, sálavé panely ECOSUN, přímotopné konvektory ECOFLEX, ochrana topnými kabely před sněhem. Nejoblíbejší v kategorii Topení a topné kabely. Vyhřívaná podložka AccuLux W. IR nástěnné topení Fenix Klima Comfort, 7W, m², hladký povrch.


Jejich technické zpracování dokládá 10let záruky. Samoregulační topné kabely. Prodej na Slovensko Obchodní podmínky Osobní údaje Jak nakupovat O nás, kontakty Kontaktní formulář Mapa stránek V případě prob.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky