pátek 23. listopadu 2018

Hliníkový trapézový plech

Jedná se o hliníkový tvarovaný plech, který je nejvíce používanou průmyslovou vlnou. Je vhodný k zastřešení a opláštění průmyslových budov, garáží, přístřešků a dalších objektů. Montáž plechů je možná jak horizontálně, tak i vertikálně. Hliníkový trapézový plech Bazar.


This feature is not available right now. Trapéz Regamet T-je vhodný predovšetkým na podbitie. Tyto desky jsou vhodné jako náhrada palubek na podbití, podhledy, štíty, vikýře, případně opláštění. KERAMET už není POUZE dodavatelem hliníku! Zajistíme pro Vás PLECHY - PÁSY - PROFILY - STŘEŠNÍ KRYTINY - FÓLIE a další materiály.


Nejoblíbenější on-line nástroj pro výpočet hmotnosti ocelových, nerezových, hliníkových, měděných, zinkových a olověných plechů. Koupím TRAPÉZOVÝ NEBO VLNITÝ plech možno i použitý nejraději hliníkový. Nakupte hliníkový plech u specialistů na klempířský materiál.


Ceník trapézových plechů. Trapézový plech dodáme v délkách dle požadavku. V obytném stavebnictví se používá především jako krytina stěn a střech garáží, altánků, přístřešků a střech domů. Efektivní, efektní a ekonomický.


Používá se na oplocení, jako krytina hospodářských budov, stropů, přístřešků, skladových hal a průmyslových objektů všeho druhu. Umožňuje realizaci efektivních konstrukci, které často lomí tradiční rozdělení na střechu a fasádu. Strešný (s odvodňovacou drážkou) a fasádny trapézový plech so zaujímavým vzorom so spevnenými prelisovaniami vĺn a veľmi efektívnou úžitkovou šírkou.


Používa sa na oplotenia, ako krytina na hospodárske objekty, stropy, prístrešky, skladovacie haly a rôzne priemyselné objekty. SATJAM AluFalc je hliníkový plech speciálně určený pro falcování. Tento plech je opatřen povrchovou úpravou na bázi polymerem. Dodáváme pozinkované, hliníkové varianty od KJG a. Skladem pouze pozinkovaný a barvený pozinkovaný hnědý plech v. Nabízíme k prodeji použité trapézové plechy s výškou trapézu mm.


Tento trapézový plech je svou konstrukcí předurčen pro ztracené stropní bednění, ale hlavně jako střešní krytina. Nabízíme kvalitní produkty výrobců Hille a Gutta, které mají na českém trhu tradiční zastoupení a jejich kvalita je léty prověřená. Vlnitý plech pozinkovaný Uplatnění pro vlnité plechy najdete například při stavbě šikmých střech nebo svislém opláštění stěn budov. Pozinková povrchová úprava chrání proti korozi. Arcelormittal trapézové plechy plechy jsou vyráběny z ocelového plechu, žárově poaluzinkován AIZn, pozinkován Zn, polakován organickými barvami.


Ve většině případů je trapézový plech s vyšším profilem základním konstrukčním prvkem. Další uplatnění nacházejí trapézové profily různých velikostí jako fasádní panely , stěnové profily, podhledy , ztracená bedněn í, ploty atd. Plech T-má nižší tuhosti vykrojení, proto se doporučuje použít kratší délku plechu. V případě objednávky do 50mbude účtován příplatek za podlimitní množství ve výši 500kč bez DPH V případě vykládky hydraulickou rukou bude.


Omlouváme se zákazníkům, ale momentálně jsme na řezárně přetíženi, proto může docházet ke zpoždění v dodání materiálu. Plechy trapézové se standardně dodávají v délkách - m. U trapézových plechů je možno zajistit skružování systémem soft-line. Kaufland České Budějovice, rekonstrukce, hliníkové vlnité profily a oplechování atiky 9m2.


JIHOSEPAR Vimperk, trapézové plechy na střechu a opláštění. Kúpim starší používaný vlnitý , trapézový , al. Satjam trapézové plechy - trapézový profil SAT18. Možné skladby konstrukcí viz obr.


Tento typ trapézového plechu je velmi efektivní, efektní a ekonomický.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky