středa 28. listopadu 2018

Skládací dveře kování

Kování na posuvné a skládací dveře. M-KUPR Žďár nad Sázavou patří mezi přední dodavatele nábytkového kování od renomovaných světových i českých výrobců. Vyberte si z nabídky kování. Skládací dveře , posuvné dveře do pouzdra a bytové dveře jsme tentokrát montovali ve městě Most.


Interiér bytu je přírodně laděný , a proto byl zvolen povrch dýha dub americký. Posuvné a skládací systémy, nábytkové zamykací systémy, vybavení kancelářského nábytku, stolové výsuvy, spojovací kování , vnitřní vybavení skříní, zpracovatelská technika pomůcky pro konstruktéry. Firma Salu systems vyrábí nábytkové komponenty na zakázku. Jedná se zejména o vestavěné skříně, systémy kování vestavěných skříní, hliníkové. Posuvné a skládací dveře Posuvné a skládací dveře Moderním a luxusním řešením vstupů na terasy, do zimních zahrad nebo jako bezbariérové vstupy do rodinných domů, komerčních prostorů a restaurací jsou FS portály a HS portály.


Jsme zakázkoví výrobci skládacích interiérových dveří. Dodáváme interiérové dveře , obložkové zárubně, vchodové dveře , bezpečnostní dveře , obklad kovové zárubně, dveřní kování. Compack – skládací dveře na stěnu Jedná se o speciální kování , které umožní, aby se celé dveřní křídlo složilo za zárubeň na stěnu.


Jsou složeny se dvou stejně širokých lamel, přičemž v zádveří je nutné počítat s prostorem na šířku cca jedné lamely. WC zámek, úsporný zámek (jen klika) Oblozkove zárubně. Volně pohyblivé dveře , dveře spojené s korpusem nebo vedené. Vodící trn pro posuvné dřevěné dveře , plastový, šedý. Systém pro skládací dveře do skříní.


Dolní vozík umožňuje montáž na dno i pod dnem skříně. Vozíky jsou vyrobeny z odolného plastu, horní vozík má namáhané díly z ocelového plechu, který je krytý plastovým dílem, takže je nejenom zaručena výborná funkčnost, ale i estetický dojem. Naložené dveře nosnost do 50kg. NIKO pro posuvná vrata, dveře nosnosti až tun za skvělé ceny. Při registraci sleva pro každého!


Se vyrábí skládající dveře v plné škále nabízených dekorů. Detaily budou upřesněny po zaměření nebo na konzultace v náši vzorkovně. Dveře se skládají směrem do stavebního otvoru a šířka dveřních lamel je stejná.


Mezi hlavní charakteristiky tohoto kování patří především jednoduchost, kvalita a spolehlivost, např. Hawa Junior je na trhu více než let v podstatě beze změny. Ke dveřím od nás si můžete vybrat kování na dveře podle sebe k vaší spokojenosti.


Ať už se jedná o kliky, madla k posuvným dveří, závěsům dveří a další kování. Seznam všech značek podle abecedy. Všude, kde není dostatek prostoru pro otevírání klasických otočných dveří či posuvných dveří , jsou ideálním řešením skládací neboli lamelové dveře.


S WingLine L realizujete skládané dveře ve zcela nové dimenzi komfortu. Převratné mechanismy Push to move a Pull to move zpřístupní celý obsah skříně pouhým jedním. Na našem e-shopu naleznete veškerý sortiment kování pro posuvné dveře ze skla, dřeva i kovu, posuvná vrata, skládací a harmonikové dveře, ale také kování pro posuvné okenice, zástěny, slunolamy, mříže a spoustu dalších atypických realizací, které lze z našich produktů vytvořit. Při otevření dojde ke složení na dvě poloviny a nasunutí na jednu stranu zárubně.


O to víc jsem byl rá že dveře a kování jsem měl vyřešené prakticky hned. Díky firmě Twin jsme vybrali dveřní systém, který skvěle pasoval do našeho interiéru, a manželka byla nadšená ze širokého výběru kování , díky kterému máme sladěné kliky v celém domě. Shrnovací dveře : k doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky