čtvrtek 29. listopadu 2018

Mobilní katr na dřevo

S výkonným Pracovním nastavením Accuset nebo PLC se může operátor zaměřit na vysoce kvalitní produkci a zkrátit prostoje, čili udržet déle pilový pás v kmeni. This feature is not available right now. Pořez dřeva mobilním katrem Wood-mizer - přivezeme mobilní pilu a nařežeme vaše dřevo na místě. Nařežeme trámy, fošny, desky a latě na vaši střechu.


Pojízdná pila (mobilní katr ) přímo pro Vás Když už to musí dolů, dejme tomu smysl Jsme pojízdná pila a snažíme se našim zákazník ům nabídnout komplexní služby. Průchodnost 35cm, váha celkem kolem 3t.

Mobilní kmenová pásová pila katr LUMAG je konstruována tak, aby vyhověla nejnáročnějším zákazníkům. Pásové katry LUMAG použijete i tam, kde není. Pořez kulatiny na mobilní pile: hranoly, prkna, latě - jakýkoliv sortiment včetně hranění, doprava stroje zdarma, délka kulatiny m - po dohodě i delší.


Hlavní předností mobilní pásové pily wood-mizer (mobilní katr ) je velká výtěžnost, malý prořez, nulové náklady na převoz dřeva (kulatiny) na pilu a zpět. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Prodám katr , motor kW, délka kolejí 8m, max. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší.


Dřevo rozřežeme na Vámi zvolený rozměr. Z kmenů řízneme prkna, pár trámků, i fošny, jak si kdo bude přát. Max průměr je 110cm, délka 7m. Provádíme pořez dřeva nebo kulatin mobilní pásovou pilou. Přímo u vás vyrobíme z vašeho dřeva hranoly, fošny, latě, prkna.


Tady jen pro zajímavost ukázka, jak se řeže dřevo na pojízdném katru. Zajímavé je na tom to, že katr se dá zapojit za větší auto a kamkoliv převést. Ceny za pořez kulatiny mobilním katrem Wood-mizer. Cena pořezu kulatiny je určená délou kulatiny.


Vysoký důraz na kvalitu našich produktů potvrzuje i udělená certifikace ISO, kterou WIKUS získal jako vůbec první výrobce pilových pásů v Evropě. Prodám mobilní katr (převoz na vozíku za os. auto) Tovární výroba (JindraVertikal), kolejiště 6m, prořez 50cm. Jeden řez hoblovacím řetězem. Oboustranně natáčecí pásová pila PILOUS na kov s velkým prořezem.


PILOUS , který je výborným pomocníkem na montážní práce.

Lehký vozík na pily, který dokonale klouže na vodicí lištu, připravený tak na kliku rukojeti, jakož i na řízení tyče. Odkorky od katr u, palivové dřevo na topení Prodám balík odkorků o rozměru 3x6x55m, cca prm. Rychlejší řezání a snadnější obsluha stroje je zajištěna použitím 8mi válců (čtyř na každé straně). RU-5neplní pouze funkci klasického katru, ale také kotoučové pily na paletování.


Katr má velmi malý odpad prořezu. Pila (někdy také pilnice) je provozovna, která zpracovává dřevo z polotovaru klád na řezivo (trámy, latě, prkna, fošny apod.) Moderní provozovny často zahrnují i další přidružené činnosti, například zpracování odpadu, a užívá se pro ně název dřevozpracující závod. Náš mezinárodní obchodní a servisní tým nabízí po mnoho let rady, zkušenosti a lokální servis na nejrozličnějších trzích po celém světě.


Použití 8-válců, na každé straně, umožňuje rychlejší řezání a obsluhu stroje (nepoužívají se vozíky). Jedná se o dvě lišty z motové pily pohánění el.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky