pondělí 26. listopadu 2018

Bobrovka tondach

Moderní Řešení pro moderní střechu v souladu se současnými architektonickými trendy. Při pokládce je nutné ve dvou taškách pod taškou větrací vyříznout oválný či trojúhelníkový otvor. Větrací průřez je cca cm2. Jedná se o unikátní historický typ střešní krytiny.


Taška patřící k historicky nejstarším a nejvýznamnějším krytinám. Ak máte otázky alebo pripomienky k našim výrobkom neváhajte nás kontaktovať. Poradíme vám, jak postupovat při pokládání střešní krytiny TONDACH STODO 1 abyste na nic důležitého nezapomněli. Mrkněte se na video plné užitečných rad pr.


Keramická krytina TONDACH je vyrábaná z najlepších surovín a najmodernejšou technológiou, vďaka čomu dosahujú výrobky jedinečné vlastnosti. Iné typy: podľa aktuálneho cenníka. TONDACH BOBROVKA 18xKulatý řez Okrajová levá taška Režná Blížejov 15Kč.


TONDACH jako jediný výrobce pálených tašek v ČR vyrábí široký sortiment pálených střešních tašek s 33letou zárukou, které jsou vhodné jak pro novostavby tak pro rekonstrukci. Navíc vyrábí a dodává komplexní střešní systém včetně potřebných doplňků. Slouží k vykrytí různých, i oblých tvarů (volské oko,kužel, úžlabí).


Pálená bobrovka je nejstarší druh střešní krytiny, který se bohatě osvědčil během uplynulých staletí. I dnes nalézá své uplatnění nejen na památkových objektech, ale i tam, kde je dána přednost tradici a osvědčenému modelu střešní krytiny. Přímo výpalem hlíny se získává přírodní cihlová červeň, která není (na rozdíl od jiných druhů výrobků) ničím přibarvována – tzv. Své jméno si vysloužila svým tvarem, který připomíná ocas bobra. Systém TONDACH stanoví dle skladby stfie‰ního plá‰tû a sklonu stfie‰ních ploch DHV v tzv.


Bezpeãn˘ sklon je nejmen‰í sklon, kter˘ zaji‰Èuje bezpeãnou. Internetové stavebniny sú e-shop ponúkajúci stavebný materiál pre kompletnú stavbu rodinného domu aj pre rekonštrukciu bytu. Dodává se s kulatým či segmentovým řezem. Bravura Koncové hrebenáčeposuvná škridla str.


Střechy Klouček - Klempířství, pokrývačské práce, tesařství, opravy střech, nové střechy, odklízení sněhu a ledu a další. Výrobní závod bobrovky TONDACH segmentový řez je Tondach Blížejov. Bobrovka TONDACH kulatý řez. Vyrábajú sa zo prírodných elementov – zem, voda, vzduch a oheň.


Sila prírody v spojení s moderným výrobným postupom zaručuje hodnotný a trvalý stavebný materiál po generácie. Ak ste zakúpili našu keramickú škridlu Tondach , odporúčame a ponúkame Vám možnosť využitia záruky na naše produkty tým, že si od nás vyžiadate záručný list. Záručný list je pre Vás garanciou toho, že sme Vám predali kvalitný a bezúdržbový produkt s neuveriteľnou dobou záruky, ktorá predstavuje čas rokov od zakúpenia keramickej škridly Tondach. Veľmi zvláštny vzhľad dodáva novej streche staromestský balík.


Ide o úžasnú kombináciu troch rôznych druhov škridiel so štrukturovaným povrchom, ktorá je ideálna pre sanáciu historických budov a pamiatkovo chránených objektov. Dá sa ju kombinovať so starou krytinou. Oct Jakuba, kde bude použita právě glazovaná bobrovka Tondach , která nahradí původně uvažovanou glazovanou bobrovku jiného výrobce. Glazovaná bobrovka s příslušenstvím, hřebenáče a odvětrávací tašky. Při současných unifikovaných.


PVC barvou Barva: červená, hnědá, černá (dle barvy tašky) Použití: Při vhod. Stodo – černá glazura – Plaveč, Znojmo. Akční modely pravé pálené tašky TONDACH nyní za bezkonkurenční ceny! V těchto dnech máte možnost získat vybrané modely tašek TONDACH ještě výhodněji.


Asfaltové střešní šindele jsou střešní krytina tvořená šablonami z pásu oxidovaného.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky