pondělí 26. listopadu 2018

Přísada do malty proti mrazu

To umí plastifikační a provzdušňovací přísada SOUDAPOR do cementových a vápeno-cementových malt se sanačními a tepelně izolačními vlastnostmi. Zlepšuje zpracovatelnost a zvyšuje lepivost, takže se lépe nanáší a ve výsledku taková omítka lépe vzdoruje vlhkosti a mrazu. Navíc podle míry provzdušnění spoří až dvacet procent potřebné hmoty.


Přísada do omítky proti vlhkosti. Tekutá přísada do betonů a malt bez obsahu chloridů zvyšující hydratační teplo a urychlující tuhnutí a tvrdnutí směsí, čímž dochází k podstatně dřívějšímu. Případný výskyt mrazu má za následek nezvratné poškození betonu v. Tekutá prísada do betónov a mált bez obsahu chloridov zvyšujúca hydratačné teplo a. Proti hmyzu PŘÍSADY DO BETONU A MALT.


Při dodržení normalizovaných opatření umožňuje betonáž až do ­°C. Urychluje tvrdnutí a umožňuje zpracovatelnost betonů a cementem pojených hmot při teplotách až do -10°C. Díky svému složení nepůsobí korozivně na ocelovou výztu. Bezchloridová kapalná přísada pro možnost zpracování cementových hmot za nízkých teplot.


Umožňuje spracovateľnosť betónu a cementom spojených hmôt do -10°C. Kdo si beton míchá sám, musí přísady dávkovat podle pokynů na balení přípravku. Snižuje nasákavost a propustnost výsledného. V mrazu voda mrzne a led může roztrhat strukturu betonu dřív, než. Proto se do betonu, který se bude používat v riskantních teplotách.


Zvyšuje počáteční pevnost betonu. Dávkování: hmotnosti cementu, tj. Při použití urychlovačů lze betonovat asi do minus 5C, ale. V žádném případě urychlující přísada nesupluje fridex a je potřeba čerstvý beton zakrýt.


Popis DEN BRAVEN přísada do omítky proti vlhkosti Jednosložkový multifunkční přípravek, určený pro cementové a vápennocementové omítky, spárovací a injektáží malty. Pro přípravu sanačních omítek na vlhké zdivo a zdivo s vysokým obsahem výkvětotvorných solí ( do vlhkosti zdiva hmot.). Do betónovej zmesi sa pridáva súčasne so zámesovou vodou.


Zlepšuje spracovateľnosť, zvyšuje odolnosť betónu proti mrazu a. Vhodná na utesnenie pivníc proti priesakovej vode , na výrobu. Bostik A 6zvyšuje odolnost proti agresivním vlivům a schopnost zhutnění betonu a zajišťuje stejnoměrnost a uzavření. Vodotěsná přísada do betonu a malty. V závislosti na dávce přísady se rovněž prodlužuje doba zpracovatelnosti až na hodin.


Betony, potěry a malty Podlaha průmyslová minerální FMI Nivelační hmota podlahová FSM Repol Zálivková malta VS Repol Zálivková malta VM Repol Zálivková malta VM Vsypy minerální BH 1a BH 4Malta. Nemrznoucí přísada do malt a betonů je bezchloridový kapalný urychlovač tvrdnutí a přísada proti mrazu (dále jen přísada ) s plastifikačním účinkem určená do betonů a cementových malt. Je vhodná i pro spárovací a injektážní malty.


Používá se pro přípravu sanačních omítek na vlhké zdivo a na zdivo s vyšším obsahem výkvětotvorných solí. Diesel Aditiv (zimní přísada do nafty), Velvana, 4ml za 1Kč, hodnocení Ssvetmotoru Při doporučeném dávkování stačí pro 4l nafty. Až v průběhu přípravy materiálu jsme zjistili, že zimní aditivum do nafty nabízí též česká značka Velvana.


Protimrazová přísada Soudafrost - Soudal Urychluje tuhnutí a především tvrdnutí cementových hmot jako jsou betony, malty , potěry a lepidla při práci v zimním období. Speciálně vyvinut pro práce při teplotách pod bodem mrazu a pro hmoty, které budou ve styku s ocelovou výztuží. Nahradzuje funkciu vápna s ohľadom na spracovateľnosť.


Máte zájem o tento produkt a chcete vybírat dál? Přidejte jej do Mého výběru k porovnání nebo k odeslání hromadné poptávky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky