pátek 30. listopadu 2018

Jak postavit venkovní krb

S kolegou jsme se rozhodli postavit něco, v. Můžeme si je nechat postavit i venku, na našem pozemku. A to například přímo na zahradě, nebo v rámci zahradního altánu. Pokud nad daným řešením uvažujete, rady professionálů jak postavit venkovní krb s udírnou, který je aktuálně nejpoužívanější možností, vám rozhodně přijdou vhod. Jak by se vám líbila taková venkovní kuchyně na zahradě, která by vám při pěkném počasí dovolila vařit v klidu venku?


Postačí vám k tomu plotna v. Místo grilu venkovní krb. Jak postavit zahradní krb svépomocí Pavla. Vhodnou alternativou do menších prostor jsou kovové a terakotové krby, které jsou mobilní a je možné je uklidit. Ve větší zahradě si můžete vybudovat velký krb p. Jenže jak stavbu zastřešíte dílcem, který. I když možností jak by zahradní krb měl vypadat je mnoho, může Vám toto video posloužit jako zajímavá inspirace.


Krb s udírnou a přípravnou plochou, která velikostí odpovídá pracovní desce kuchyňské linky, nebo takový, aby ladil s dalšími zahradními stavbami, vyžaduje spíše stavbu na míru. Kdo si troufne postavit krb svépomocí, ušetří. Naším úkolem bude postavit jednoduchý a praktický zahradní krb. K tomuto účelu jsem vytvořil tento návo díky němuž postavit krb na zahradě bude jednodušší.


Krb s udírnou a speciální přípravnou plochou, která svou velikostí odpovídá pracovní desce kuchyňské linky, vyžaduje spíše stavbu na míru. Jestliže si ale troufnete postavit krb svépomocí, ušetříte a krb do zahrady dokonale zapadne. Krb a kachlová kamna mají v sobě kouzlo zútulnění příbytku a dodávají nám pocit rodinné atmosféry. Dalo by se říci, že právě tyto pocity jsou jejich. Na lícové cihly použijte speciální maltu bez vápna, aby při vlhku nevznikaly bílé mapy na cihlách.


Máme pro vás snadný pracovní postup. Nechceme stavebnici z hobbymarketů. Líbil by se nám zděný u vysoké zdi (ať už rovný nebo rohový) a hlavně postavený tak, aby při grilování tuk neodkapával přímo do ohniště.


Kamenný krb Vítám Vás na mém webu o všem možném, co se dá doma na zahradě postavit svépomocí. Naleznete zde fotogalerie ze stavby altánu, zahradního krbu z cihel, okrasné studny, psí boudy a časem snad přibydou i další stavby, které naleznete zde. Blíže o tom, jak si postavit venkovní krb svépomocí bude v článku stejného názvu v části „návody“.


Materiály pro stavbu zahradního krbu Přestože zahradní krb nemá takovou výkonnost jako krbová vložka, v ohništi vznikají vysoké teploty, které by mohly klasické stavební materiály poškodit. Zahradních krbů je dnes na trhu nepřeberné množství. Pro bytelný zahradní gril či krb je vhodné vykopat jámu do.


Ke zdění venkovních krbů a grilů obvykle nepoužíváme obyčejné. Můžete si postavit krb s udírnou disponující přípravnou plochou, která bude mít dostatečně velkou pracovní desku, třeba jako u kuchyňské linky. Stavba na míru vám bude vyhovovat a zapadne do vašeho prostoru na zahradě.


Pokud si tedy troufnete postavit krb sami svépomocí, určitě ušetříte a navíc z něj budete mít velkou radost. Stavba venkovní krb s udírnou - očima našeho zákazníka Postup berte jako návo jak (ne) stavět zahradní krb s udírnou svépomocí :) I když výsledek stojí, profesionálům se třeba rozklepou ruce. Zde naleznete návod jak si postavit jednoduchý a velmi elegantní zahradní krb během pár dní. Není nutné dávat ani armovací dráty, protože celý krb bude poměrně lehký.


Na takový podklad je již možno postavit základní desku krbu a pečlivě ji srovnat pomocí vodováhy do roviny. Sestavení krbu je pak již rychlé a záleží na výrobci, jak tuto úlohu zjednodušil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky