úterý 27. listopadu 2018

Odtokové žlaby venkovní

Výborně se hodí na pěší zóny, náměstí, sportoviště, zahrady, rezidenční objekty či nádvoří. Splňují třídu zátěže C250. Vyhledejte si nejbližší podnikovou prodejnu a vzorkovnu, kde si vybraný prvek prohlédnete, nebo vám rádi poradíme s objednávkou. Lineární odvodňovací žlaby s nízkou hmotností a snadnou montáží, mříží z pozink oceli a únosností tuny.


Odvodňovací žlab má klasický úzký a dlouhý tvar. Z vrchu ho zakrývá mřížka, která je velmi praktická pro zachycení listí a dalšího nepořádku, který by jinak ucpával žlab. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Naše webové stránky používají k analýze návštěvnosti soubory cookie. Ačkoli pohledově tvoří obrubníky a žlaby pouhé doplňky chodníků a dalších komunikací, na jejich výběru závisí kvalita celé realizace. Nabízíme odtokové venkovní žlaby v plastovém provedení včetně pozinkované mřížky. Systém liniového odvodnění je s výhodou využíván všude tam, kde je požadováno spolehlivé odvodnění zpevněných ploch. Umožňuje jednoduché spádování povrchu bez složitého členění.


Kupte si venkovní odtokové žlaby - náš eshop nabízí venkovní odtokové žlaby a další koupelnové vybavení. Nabízíme venkovní odtokové žlaby a přelivové rošty s protiskluzovou povrchovou úpravou nebo bez protiskluzu. Vyberte si ten nejvhodnější typ právě pro vás.


Sledujte profesionálnu montáž odvodňovacieho žľabu RECYFIX PRO firmy. HAURATON Montáž odvodňovacieho žľabu RECYFIX – 2. Zabudovanie vpustu a potrubi. Vítejte v našem obchodě.


Nabízíme Vám kvalitní celonerezové sprchové žlaby do koupelny. Sprchový žlab by měl být součástí každé moderní koupelny. K tomu nejčastěji poslouží venkovní odtokové žlaby – a právě na ty se zaměříme v dnešním článku.


Myslíme ale i na velmi zatěžované prostory a nabízíme vám venkovní žlaby PROFI a TOP , které si hravě poradí s odvodněním parkovišť, jízdních pruhů silnic i dalších namáhaných komunikací. Zvolte místo odtoku (nejnižší místo), začátek a konec linie. Odlučovače ropných látek a tuků ( venkovní instalace ). Tato deska se vybetonuje v budoucí. Velkou výhodou tohoto řešení je vznik bezbariérových, elegantních a vzdušných koupelen, které vynikají velkým odtokem vody i při silném proudu, což zaručuje snadné čištění i údržbu sprchového koutu. Odtokové žlaby Sprchové odtokové žlaby jsou moderním, funkčním a estetickým prvkem sprchového koutu.


Pro odvodnění sportovišť, trávníků, zelených ploch, domácích příjezdových cest, soukromých pozemků, ploch pro chodce a cyklisty. Betonové odtokové a příkopové žlaby se používají pro odvádění povrchových, zejména srážkových vod z pozemních komunikací, parkovišť a zpevněných venkovních ploch. Lapače střešních splavenin Lapače střešních. Rošty pro odtokové žlaby.


ALCAPLAST rošt pro odtokový žlábek, nerez matný BUBLE-850M. Voda vtéká do žlabu přes okraje a otvory v roštu. Umísťuje se do prostoru nebo do blízkosti stěny. Nastavitelný vertikální límec umožňuje jednoduchou instalaci. Do rohových sprchových koutů se umísťují zejména rohové odtokové žlaby , není to ale nutností – alternativou je instalace podélného sprchového žlabu ke stěně.


PRŮMYSLOVÉ ODVODNĚNÍ Z NEREZU. Velkou výhodou liniového typu odvodnění, mezi které patří právě venkovní žlaby , je odvádění vody v jednom směru a tím pádem není potřeba plochu spádovat. Venkovní žlaby a také betonových ploch. Výhodou je také velmi variabilní spodní napojování odpadů a boční napojování přítoků.


Jednotlivé spoje jsou zabezpečeny zámky, takže instalaci zvládne i laik. Odvodnění je zapotřebí všude tam, kde musí srážky kontrolovaně odtékat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky