pátek 30. listopadu 2018

Sušené dřevo

Prodáváme úplný sortiment truhlářského řeziva a mnoho dalších truhlářských polotovarů zejména palubky, podlahová prkna, terasová prkna, spárovky, plotovky (plotová prkna), OSB desky a prodáváme také sušené hoblované hranoly KVH a lepené BSH. NAšE VÝROBNÍ LINKA JE SCHOPNA ZPRACOVAT Až 30mKULATINY DENNě. DŘEVO ROVNÁME NA PALETY, BALÍME SYSTÉMEM PACK FIX,.


Než vyskládám do hráně k přirozenému vysušení pořezané dřevo , tak neberu jako pilařské provozy vše, co těžařská firma pokácí. Představení společnosti Naše společnost se zabývá dovozem, zpracováním a prodejem dubového řeziva.

Nabízíme široký dubový sortiment, rychlou dodávku. Tyto firmy dřevo naštípou nechají měsíce na sluníčku a prodávají jako sušené ,takto skladované dřevo je použitelné po letech. Jako jediní v Moravskoslezském kraji nabízíme technologicky sušené dřevo s vlhkostí pod ihned k topení. Náš řidič před vámi dřevo přeměří vlhkoměrem.


Takže sušené dřevo jedině u nás. Ceník pro kvalitní výběrové řádně vysušené dřevo pro výrobu nábytku a dřevěného vybavení domů. Truhlářské řezivo se vyrábí z listnatých a jehličnatých dřevin.

Zpravidla se dodává sušené. Vítejte na stránce, výroba sušeného palivového dřeva do krbu a kamen. Upozorňujme všechny zákazníky, že sušené palivové dřevo stojí vždy. VŽDY SUCHÉ Palivové dřevo pro bezstarostné topení.


Technologicky sušené štípané dřevo pro topení v krbech, kamnech a kotlích. Dodáváme kvalitní vysušené truhlářské řezivo, dřevěné obkladové a podlahové palubky, OSB a JSD desky. Sušené skládané palivové dřevo. Nyní v nabídce i sušené palivové dřevo – skládané.


Nově v nabídce špalky na štípání dřeva. Realizujeme dřevostavby a rodinné domy na klíč. ROAL dřevo - prodej řeziva okres Trutnov.


V naší nabídce naleznete truhlářské sušené dřevo , palubky, stavební řezivo: prkna, fošny, hranoly, deskové. Truhlářství volkaasyn nabízí široký sortiment exotického a truhlářského dřeva. Dřevo dodáváme přirozeně sušené nebo uměle sušené v sušárnách. Naše řezivo je vhodné pro výrobce, truhláře nebo k realizaci individuálních zakázek.


Délka polen je standardně 33cm.

Na přání je možno délku polen upravit. Balení dřeva a podmínky přepravy lze přizpůsobit dle přání zákazníka. Vznikli jsme sloučení dřívějších firem RIMPEX CZ, s. CRATER DŘEVOMATERIÁLY s. U nás seženete dřevo , řezivo, hranoly, fošny, prkna, kvh, bsh. Sháníte-li kvalitní sušené řezivo za přijatelné ceny, obraťte se na nás.


Nabídka řeziva Stříbrnice, Domanín, Hýsly, Žádovice, Kelčany, Vlkoš a. Pro ty z vás, kteří máte dřevo jako koníčka, nyní nabízíme možnost si nechat dřevo od nás prohoblovat, případně zformátovat. Do budoucna připravujeme povídání o jednotlivých druzích dřeva a pár ukázek. Palivové dřevo PackFix Unikátní technologie PackFix umožňuje připravit a dodat našim zákazníkům až dva roky předsušené dřevo.


Prodáváme převážně tvrdé palivové dřevo , s výbornou výhřevností (dub, bříza.) Pro topení ve vnitřních krbech doporučujeme dubové dřevo , jelikož při hoření tolik neprská a nedehtuje na skleněné výplni krbu. Pečlivě hlídáme kvalitu – dřevo odebíráme pouze od renomovaných výrobců a dodavatelů, nebo ho zpracováváme sami. Naše stavební řezivo je certifikované – vlastníci lesů, s nimiž spolupracujeme, mají prestižní certifikaci PEFC. Dubové dřevo a příslušenství máme vždy skladem. Můžeme dodat různé rozměry dubových přířezů a truhlářského dubového řeziva, podle Vašich požadavků.


Zpráva odkazovala na prodejní stránku, kde visí fotky rozesmátých rybářů, kteří drží v rukách gigantické sumce, kapry a jiné šupináče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky