úterý 27. listopadu 2018

Expandovaný perlit

Následkem procesu rozpínání vzniká expandovaný perlit. Je to materiál se zrnitou strukturou. Vyznačuje se velmi nízkou vlastní hmotností, vysokou tepelnou a akustickou izolací.


Je materiálem zcela nehořlavým a odolným vůči působení hub a řas. Vzhľadom na prašnosť sa produkt uskladňuje v uzavretých neporušených obaloch.

Perlite is an amorphous volcanic glass that has a relatively high water content, typically formed by the hydration of obsidian. It occurs naturally and has the unusual property of greatly expanding when heated sufficiently. Přírodní materiál vhodný pro výsev a zakořeňování mladých rostlin. Provzdušňuje substráty, stabilizuje vlhkost v půdě, zlepšuje využívání hnojiv.


Táto stránka používa súbory cookies, aby Vám ponúkla lepší zážitok z jej prezerania. Je zrnitý materiál vyráběn axpandací vulkanické horniny - perlitu. Používat jako násypnou izolaci.


Vzhledem ke své pórovitosti je značně nasákavý.

SUP) tvoreného hydratovaným vulkanickým. Expandovaný perlit je ľahká, zrnitá, pórovitá biela až šedobiela hmota. V přírodě se běžně vyskytuje a mezi jeho zvláštní vlastnosti patří, že po dosažení určité teploty velmi výrazně zvětšuje svůj objem (expanduje).


Z důvodů problematické přepravy dodáváme zásilkou jen pyt -dovoz zdarma-Osobní odběr je možný po menším množství. Poskytuje výborné tepelnoizolačné a zvukovoizolačné vlastnosti pri svojej nízkej mernej hmotnosti. Anorganický pôvod mu zaručuje nehorľavosť a odolnosť.


Tepelnou úpravou – zahrievaním v. Použití: výroba tepelně izolačních zednických a omítkových malt, tepelná izolace komínu, výroba lehkých betonů, tzv. Nabízíme za odvoz EXPANDOVANÝ PERLIT, vytěžený ze zásypu izolace nádrže v elektrokotelně. Perlit je čistý, napytlovaný ve 1L pytlích. Predaj expandovaného perlitu na území celého Slovenska.


PERLIT je čistý, napytlovaný ve 1L pytlích. Nakupujte expandovaný perlit u naší firmy za nejlepší cenu na trhu. XPS, pěnové sklo Izolace v sendvičové konstrukci EPS, perlit , korek, minerální a. Mezi vláknité minerální materiály se řadí kamenná či skelná vlna a mezi speciální například vakuová izolace , celulóza nebo expandovaný perlit. MATERIÁLY PRO ZDĚNÍ Extrudovaný polystyrén, expandovaný perlit proveden dostatečně kvalitně, zabrání se nasávání vody do první vrstvy cihel a.

Máme aj hydrofobizovaný. Tieto mnoho násobne zväčšujú svoj objem a následkom úniku vodnej pary z. Nevhodnými substráty jsou vermikulit, perlit nebo jiné vysoce absorpční materiály. Potřeba záměsové vody je tím pádem nižší a nedochází k negativní ztrátě zpracovatelnosti v čase. This service is produced. V skutočnosti, to je ľahké opísať, pretože expandovaný perlit , ako je popísané ďalej expandovaný je naozaj veľmi podobný obyčajné piesku.


Chemické zloženie perlitu je takmer identické s pieskom, pretože je založené na oxide kremičitom (IV). Vďaka perlitu sa vykonáva aktívne čistenie nádrží a pôdy, ktoré sú vystavené priemyselnému znečisteniu. Na tento účel je možné použiť aj expandovaný perlit. Vďaka pridávaniu perlitu do stavebných materiálov je možné výrazne zvýšiť ich odolnosť proti požiarom.


Najčastejšie sa používa na tepenoizolačné účely (napr. vo forme zásypov do nízkych a vysokých teplôt, ako plnivo do omietok a sanačných zmesí, do perlitových betónov). Při expandaci se objem perlitu zvětšuje 5× až 10×. Hrubozrnný expandovaný perlit je používán k provzdušnění a vylehčení hlíny, kde působí také jako stabilizátor vlhkosti.


Chemickým složením a tepelnou úpravou je zdravotně nezávadný, biologicky a chemicky neutrální.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky