pondělí 26. listopadu 2018

Natloukací hmoždinky

Počkejte si na výsledek výtažné zkoušky v závěru klipu. Hřeb se zatluče, tělo hmoždinky se roztáhne a bezpečně se zapře o stěny otvoru. Natloukací hmoždinka N-S je vhodná k upevnění lehkých předmětů, např.


Najdete zde pouze natloukací hmoždinky , které jsou vhodné do většiny materiálů pro předstazenou i průvlečnou montáž. V našem sortimentu si můžete vybrat ze široké řady různých průměrů, délek a provedení a najít tu správnou verzi pro svou aplikaci. Nabízíme Vám kvalitní natloukací hmoždinky od německého výrobce KEW. Kvalita hmoždinek je dána kvalitním plastem, který nepraská a kvalitou hřebu.


Jedná se o natloukací hmoždinky , hmoždinky do sádrokartonu, zateplovací hmoždinky, hmoždinky speciální se skobou, okem a po konstrukční hmoždinky, rámové hmoždinky, kabelové příchytky, stahovací pásky, trhací nýty, vrtáky a další. Veškerý materiál pro klempíře a pokrývače. Prodáváme okapový systém, střešní fólie, sněhové zábrany, hřebenové pásy, střešní výlezy. Kvalita hřebu se pozná hlavně při demontáži, kdy je hlava hřebu dostatečně tvrdá a hřeb je možné vytočit z hmoždinky ven.


Přednosti natloukacích hmoždinek jsou předevšírychlost montáže, cena hmoždinek. Získejte kvalitní natloukací a rámové hmoždinky ověřených značek. Internetové ceny i při osobním odběru.


Zateplovací talířové hmoždinky slouží k uchycení izolačních desek ke konstrukci zateplovaného objektu. Podle typu izolantu a podkladní konstrukce, se musí zvolit správný typ talířové hmoždinky , ta by měla být specifikovaná již v projektové dokumentaci, stejně jako počet hmoždinek na m2. Vzájemná rozteč natloukacích hmoždinek se řídí typem konstrukce.


V praxi to znamená, že nemusíte v jednom kroku vyvrtat do desky otvor, podle něj označit bod na stěně, vyvrtat otvor pro hmoždinku, vsadit ji, nasadit desku, otvorem protáhnout vrut a zašroubovat. Velkoobchodní Nabídka pro výrobu, řemesla a obchod - pouze pro firmy Těsnící prvky oken, dveří, vrat, spár a posuvných aplikací, samolepící těsnění a. Umožňují rychlou montáž pomocí zatlučení a snižují pracovní náročnost. Specializujeme se mimo jiné na značku Fischer, provozujeme kamennou prodejnu a e-shopy on-line.


Zabýváme se prodejem nářadí, strojů. Lze nouzově použít i na připevnění do dřeva, zde však raději. Všechna tato slovní spojení pro nás nejsou jen.


Rychlou montáž klempířského lemování do zdí nebo do betonu provedete pomocí natloukacích hmoždinek. Používá se pro upevnění všech typů rámů, fošen, konzol a elektroinstalačních prvků. Hmoždinka se roztáhne a zaklíní se tak v otvoru.


K čemu slouží turbošrouby? Název turbošroub se používá pro upevňovací prvek, který je obvykle vyroben z pozinkovaného hutního železa a který k fixaci ve zdivu nepotřebuje další prvek. Hlavička se zakrývá krycím kloboučkem aplikovaným na silikon.


Spojovací materiál, natloukací hmoždinky. Vážení zákazníci, v našem e-shopu můžete platit těmito způsoby. V kategorii natloukací hmoždinky nabízíme natloukací hmoždinky s límcem.


Pro rychlou a snadnou montáž a ukotvení čehokoli nejlépe do betonu, kamene a ostattnívh stavebních materiálů. Lze rovněž rozebrat, nylonovou hmoždinku. Po zatlučení hřebu se hmoždinka rozevře a ve vyvrtané díře drží pomocí tření.


Pro zasílání obchodních sdělení uchováváme osobní údaje. Jméno a příjmení, e-mailová adresa. Osobní údaje za účelem zasílání obchodních.


Vhodná pro kotvení do plných materiálů. Kvalitní kotevní technika Mungo pro pevné spoje, prodej hmoždinek. Pořiďte v e-shopu KONDOR hmoždinky rámové, natloukací nebo mosazné a další připevňovací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky