čtvrtek 29. listopadu 2018

Plastové skruže na studnu

Doplňky pro skruže a plastové vodoměrné šachty. Nové studniční skruže a plastové vodoměrné šachty, plastové studniční skruže. Následující produkty čekají právě na Vás, ihned k odběru! Poklopy mají nosnost až 6kg.


Nabízíme plastové poklopy na šachty vrtané studny, šachty a jímky. Dodáme vám i límec k zakrytí skruže , díky kterému šachta lépe zapadne do okolí. Skruže bez prepojenia sú holé skruže bez prepojovacej obruče, vhodné na vrch studne, alebo pri použití iba jedného kusu, pretože sa nedajú spájať do seba. Vyrábíme poklopy plastové na studnu a na skruž. Pokud tedy potřebujete plastový poklop na studnu , žumpu, ČOV, jímku nebo jinou nádobu, neváhejte a pošlete nám.


Naše poklopy mají spoustu výho podívejte se na podrobnosti. V dané kategorii nejsou žádné produkty. Prodám betonový poklop na skruže nebo studnu oba díly průměr 120cm , Potštejn.


Výrobce plastové skruže udává jako studnični, tak předpokládám, že na užitkovou vodu to bude v pohodě-zácho zalévání,max. Skruže by se použili jako vsuvka, jen ty dva nové metry by se podkopaly v menším průměru, neboť dubový čtverec na kterém je otesané kamení posazeno zasahuje do průměru studny. Do určité výšky je skruž po obvodu opatřena vtokovými otvory, povrch zárubnice ve vnitřním průměru je hladký, hrany jsou zaoblené. Přejít na Bez plastových studničních skruží se dobrá studna neobejde – Objednávky plastových studničních skruží provádějte výhradně.


Brno , Blansko, Dolní Kounice. Zakrytí studny plastovým poklopem se řeší individuálně, dle požadavku. Výška obvodové hrany: mm Tl. Ponúkame vetracie mriežky, plastové vetracie mriežky,kovové vetracie mriežky,hliníkové vetracie mriežky,nerezové mriežky a všetky typy vetracích mriežok na fasádu. Skladom sú revízne dvierka,revízne dvierka plastové ,revízne dvierka kovové, revízne dvierka nerezové aj revízne dvierka protipožiarne.


Revízne dvierka protipožiarne máme objednávku. Další výhodou plastové šachty na vrtanou studnu je její snadné usazení a instalace, je mnohem lehčí než – li šachta betonová. Kruh vyztužený navařenými pásky 10cm, okolo také 10cm límec, u kraje kde dosedá dekl na skruže výztuhy z 10cm, zeslabeny na 8cm-tím vznikla 2cm mezera po celém obvodu na odvětrávání.


Je s ním lehká manipulace a plně plní svou funkci. Vám šachty vyrobiť aj podľa vašich požiadaviek. Na obsyp odporúčame kamenivo frakcie 4-mm alebo pieskovo cementovú zmes.


V prípade umiestnenia do prejazdnej plochy je nutné ich obetónovanie. Ponukam na predaj drevenu dekoracnu, zaroven funkcnu studnu s vonkajsim. V dome sú kompletne vymenené nové plastové okná, kompletne nová kotolňa,.


Predám betónový poklop na kopanú studňu, priemer skruže 800mm. Skruže studňové - kanalizačné sa používajú na. Plastové poklopy na studňové skruže priamo od výrobcu.


STUDNE NA KLÚČ AJ S DODÁVKOU SKRUŽÍ BEZPLATNÉ PORADENSTVO PRÁCE DO HĹBKY 30M KOPANIE STUDNÍ AJ PRE TEPELNÉ ČERPADLÁ. Lacný poklop vhodný na studňe, šachty, kruhové otvory. Predám plastové studničné skruže. Tlakový potrubný systém z PE. Skruž je vhodná ako náhrada za betónové skruže , je ľahká ! Je vhodná aj na prehlbovanie studní.


Príkladom ich využitia je zapaženie kopanej studne na úžitkovu vodu, vsakovacia jama dažďovej. Plastový poklop vhodný na studne, šachty, skruže. Predám nepoužité kanalizačné plastové rúry 1x 4. Standardně vyrábíme jednodílné nebo dvoudílné poklopy.


Materiál použitý na výrobu poklopu je konstrukční polypropylen tmavě zelené barvy s UV stabilizací, která výrazně oddaluje proces blednutí způsobený vlivem slunečního záření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky