čtvrtek 18. července 2019

Dřevěné krycí lišty

K ukončení podlahy používejte krycí podlahové dřevěné lišty nejlépe ze sibiřského modřínu, borovice nebo smrku. V našem sortimentu naleznete široký výběr typů, tvarů i rozměrů. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Dřevěné lišty : k doručení domů nebo na prodejnu. Je to díky pečlivému výběru dodavatele, který na lišty používá pouze první lamely od kůry stromu.


Kupujte Spálenský krycí lišty na Spalensky. Vyrábíme a dodáváme přesné, kvalitní výrobky a za dobré ceny. Dostanete pouze prvotřídní zboží s minimem součků a bez prasklin. V dnešní době jsou dřevěné lišty součástí všech interiérů. Mají nejen estetické, ale i krycí vlastnosti.


V naší nabídce máme lišty profilové , lišty obrazové , lišty krycí , rohové lišty , podlahové lišty a třeba i kruhové lišty , nebo lišty trojúhelníkové , z dřevin jako je např. Nabízíme lišty , madla a příslušenství k nim, designové desky a obkladové panely, ozdobné a větrací mřížky, vyřezávané lišty , řezby, nerezová madla. Jako výrobce nabízíme nejen dřevěné lišty a jejich modifikace (rohové, trojúhelníkové, podlahové, krycí, tapetové, parketové, zasklívací, rámečkové, drážkové, stropní a další), ale i dřevěné prahy, madla, hůlky a násady na smeták, dřevěné hranolky a další hoblované zboží.


Vyrábíme dřevěné lišty profilové, rohové, krycí i podlahové, madla a příslušenství k nim - sloupky, šprušle a úchyty, rolety, mřížky větrací a ozdobné, obalované a vyřezávané rámové lišty, řezby, lisény a ostatní interiérové doplňky ze dřeva. I tady jsme vám jako řemeslníkům, i domácím kutilům plně nápomocni s naším širokým sortimentem dřevěných lišt. Našim zákazníkům nabízíme široký výběr výrobků ze dřeva: lišty , madla a příslušenství k nim, designové desky a obkladové panely, ozdobné a. Ploty - plotovky dřevěné. Ideálním doplňkem každé dřevěné podlahy, obložení nebo k dekorativnímu použití například na sloupech jsou dřevěné lišty. Ty mají nejen estetické, ale také krycí vlastnosti.


Naše společnost nabízí různé typy dřevěných lišt, zahrnující lišty ozdobné, podlahové, stropní krycí, rohové, drážkové a další. You are in the list of our products classified into different categories. The dimensions in the pictures are given in mm. Click on profile, you get a detailed zoom.


Skladem jsou dřevěné krycí lišty ze smrku, borovice a modřínu. Lišty z masivního dřeva se vyrábějí v mnoha variantách – jako rohové, kulaté, čtvercové, podlahové, obdélníkové… Vyřezávají se z čistého, dobře vysušeného dřeva bez suků a prasklin. K dostání jsou například lišty smrkové, borovicové, bukové, jasanové, javorové a řada dalších. Součástí naší nabídky hoblovaného dřeva jsou lišty a kulatiny z borovicového, bukového nebo smrkového dřeva v různých provedeních.


PVC krycí lišty ke stropním garnižovým kolejnicím. Dekorační lišta široká mm nebo mm. Nabízíme v následujících barevných provedeních : zářivě bílá, ořech, buk, rustikal, třešeň, hruška, mahagon, borovice, jasný dub a venge. Dřevěná madla do interiéru i exteriéru, speciální madla, příslušenství k madlům.


Designové akustické desky. Soklové lišty pro dřevo, kabely, korek, laminát a další jsou vhodné pro zakrytí spár. Navíc soklové lišty chrání vaši podlahu před vlhkostí a poškozením.


Vybírejte na floorwoodu! Lišty tohoto typu jsou jedny z nejžádanějších na trhu. Lišty se používají hlavně v truhlářství u dokončovacích prací - výroba pergol, dřevěné.


Podlahové lišty z borovice S4. Lišta podlahová profilovaná z masivní výběrové borovice Sse hodí nejen na olištování podlahy, ale i stropu. Naše kvalitní dřevěné lišty jsou vyráběny z masivního kusu borovice či smrku. Jedná se o nedělené dřevo bez jakýchkoli jakostních závod – bez prasklin, bez suků, bez nečistot.


Krycí lišty slouží k překrytí různých mezer a spár. Podle šíře spáry se odvíjí rozměr lišty. Lišty z masivního dřeva, kulatiny, hranoly, lemovky světla, oblouky, lisény Naše nabídka dřevěných lišt je skutečné obsáhlá, od podlahových, zasklívacích, římsových, drážkovaných lišt, přes dřevěné profilové, stropní, krycí lišty, až po lemovky světla, kulatiny, hranoly, oblouky nebo lisény.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky