pátek 12. července 2019

Dřevěné latě cena

Prodej laťí, prken a desek od metru do metrů. Dřevěné trámy cena Dřevěné latě na plot. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.


Tramy jsou – klády ořezaná nebo ohoblovaná ze čtyř stran tak, aby neměli kůru na boční okrají. Ceník latí si prostudujte a porovnejte naše ceny latí s konkurencí. Sortiment Tesařské konstrukce.


Pro zvolené filtry nemáme bohužel v současné době nic v. Hoblované latě Sušené dvoustranně či čtyřstranně. Vyrábíme pouze ze sušeného, hoblovaného smrkové dřeva. Cena plotovek a rýglí je za kus. Obvykle lze dřevěné latě uplatnit při stavbě: střešní konstrukce (nosný prvek střešní krytiny) roštu pro obkladový materiál (například palubky) Největší výhody latí.


Pokud stavebník vsadí na kvalitní materiál a pečlivou výrobu. Typicky to bývá ze smrkového dřeva, obecně jehličnany vyhovují pro svou strukturu i houževnatost. Střešní latě se vyrábějí nařezáním dřevěných hranolů.


Jak už vyplývá z přízviska střešní, používají se na stavby a rekonstrukce střech , kde plní úlohu nosné konstrukce. Dřevo a střešní latě z něj. Plotové latě rozvážíme po celé ČR.


Je samozřejmostí, že se dřevo dá užít nejenom. Nabízíme stavební dřevo, řezivo a dřevěné polotovky pro pomocné stavební účely a pro dřevěné krovy, obklady fasá dřevostavby apod. Zajišťujeme prodej dřeva na stavby - prodej dřeva smrkového a dřeva borovicového. Nabízíme kvalitní dřevěné hranoly, trámy a latě na konstrukci krovů.


Vám objednáme na míru v případě potřeby. Všechny dřevěné ploty, plotovky, plotová prkna i rýgle dodáváme v přírodním provedení, proto přikládáme doporučení na přípravky, kterými lze dřevo ošetřit nebo dotónovat a připravit ho na dlouholetou životnost po vašem boku. Pila Liška se zabývá zakázkovým pořezem a výrobou řeziva, krovů, hranolů, latí na zakázku dle požadavků zákazníka. Prodáváme stavební prkna a trámy, střešní latě , tesařské a střešní konstrukce, hoblované dřevo, palubky obkladové i podlahové, desky Durelis (alternativa OSB desky), dřevěné brikety, palivo a piliny. Latě z vybraného smrkového dřeva, vhodné pro montáž na dřevěné, či kovové podnoží zahradní lavičky.


Použitý materiál je přiměřeně vysušen a opracován tak, aby se hotové latě daly snadno ošetřit nátěrem. Popis: Prodám smrkové latě rozměru cca 2x5x200cm, cena 10Kč za. Nabízíme na krovy dřevěné hranoly, střešní latě a dřevěné trány. Ceník krovy obsahuje cenu řeziva bez DPH.


Krovy tvořené hranoly a trámy mechanicky nesou střešní krytinu. Krovy musí být schopné unést vedle vlastní hmotnosti ještě dodatečnou mechanickou zátěž vrstvou sněhu nebo silným větrem. Pokud se chcete dozvědět více informací o střešních latích, přečtěte si článek na téma střešní latě. Jedná se o obkladové dřevěné profilované lamely. Jestliže máte betonové schody, tak pro ně vyrábíme masivní dřevěné nášlapy z dubu (jasanu, javoru).


Například dřevěný plot 100m z rovných plotovek, složený ze 40ti dílců. Dimenzování latí a kontalatí se řídí montážními předpisy výrobců. Hranolky a latě menších rozměrů vhodné jako podklady pod palubky, konstrukce regálů a polic, na rošty do postelí, jako sedací plochy laviček. Konstrukční řezivo - Hranoly, prkna a latě. Elektronická evidence tržeb „Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu.


Prodáváme obkladové palubky, dřevěné podlahy, terasy, lišty, latě , hranoly i stavební řezivo. Nabízíme i doplňkový sortiment jako je spojovací materiál (vruty, hřebíky, hmoždinky, patky, úhelníky), ochranné a ošetřující nátěry, lepidla a impregnace. Hledáte materiál vhodný pro výrobu dřevěných laviček?


Naše lavičkové profily jsou vlastně sušené čtyřstranně opracované hrano. Ozdobné dřevěné mříž e jsou výborným estetickým a funkčním doplňkem zahra teras a pergol. Naše mříže mají velmi vysokou kvalitu zpracování, jsou vyrobeny z jehličnatého dřeva a jsou bez povrchové úpravy.


Latě mříží jsou spojeny třemi způsoby: pozinkovanými hřebíkem - sbíjený spoj, metodou plátování nebo spojený nýtem. V naší nabídce naleznete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky