pondělí 1. července 2019

Dubove hranoly

Podívejte se na naše dubové trámy, dubové hranoly, dubové pražce, dubové mostnice, dubové povaly a dubové mostovky. Dubová hranoly vznikají rozřezáním kulatiny,k řezání slouží pásová nebo kotoučová pila nebo rámová dubové hranoly patří do kategorie hraněné tzn. Stavební hranoly vhodné jak pro dřevostavby, tak pro altány, pergoly ale také bednění. Fošny vhodné pro vytvoření stropních záklopů, střešní vyztužení v příčném směru, podlahy a dřevostavby. Nejpoužívanější dřevinou na vnější a vnitřní konstrukce patří dubové dřevo.


Masivní dubové hranoly obrábíme pomocí kotoučových a pásových pil. Lepené dubové hranoly vyrábíme z vysoce odolného dubového materiálů za pomoci kvalitních lepidel. Hlavním zaměřením firmy jsou dubové podlahy, dubové parkety, dubová terasová prkna, dubové hranoly a dubové prkna. Dřevoobchod Premier Cheb prodává sušené hoblované truhlářské řezivo jehličnaté a dubové, stavební řezivo, suché lepené hranoly , KVH hranoly , latě.


Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Trámy z dubu jsou velmi pevné i trvanlivé s velmi pěknou kresbou a strukturou.


Tentokrát jde o dubové trámy, dubové hranoly a trámy z dubu. Podle ČSN normy jsou zátěžové pevnostní třídy da snesou zatížení několik tun. Ponúkame stolárske rezivo dub, sušené, omietané, neomietané. Skladom rôzne rozmery podľa požiadavky.


Dřevěné stavební hranoly se vyrábějí na rámové pile, a to podélným rozřezáním dřevěného výřezu kulatiny. Dubové hranoly , masívne dubové dosky. Najväčší drevosklad v širokom okolí na ploche až 2km². V případě požadavků na hranoly , krovy či fošny specifických rozměrů jsme schopni zajistit jejich účelovou výrobu.


Dodáváme řezivo pro velké developery, stavební firmy, truhláře i individuální stavebníky. Nabízíme k prodeji dubová prkna síly 3mm, dubové fošny síly 5681mm, dubové řezivo, dubové hranoly a dubové trámy různých rozměrů 100x10 120x12 150x15 200x200x 300x300. Predám staré dubové hranoly bez hniloby, drevo pochádza z drevených stavieb a stodôl, pílené stolárske rezivo zo starého dubového dreva.


Lepené nosníky a BSH hranoly jsou ideální pro stavění střešních konstrukcí a trámů, pergol, sloupů nebo průvlaků. Konstrukce působí esteticky, a. BSH (z nem. Brettschichtholz) hranol je stavebný diel pre drevené konštrukcie, ktoré sa vyrábajú z technicky vysušených smrekových dosiek (lamiel), pričom chybné miesta znižujúce pevnosť a optické nedostatky (veľké hrče, praskliny, časti napadnuté plesňou a kôrové zárasty) sa vyrežú.


Hoblované sušené hranoly Marušík jsou pro Vás dostupné v Ostravě nebo v našem internetovém obchodě. Hranoly sú zo suchého smrekového dreva. Cenník stavebného a stolárskeho reziva. Prodáváme úplný sortiment truhlářského řeziva a mnoho dalších truhlářských polotovarů zejména palubky, podlahová prkna, terasová prkna, spárovky, plotovky (plotová prkna), OSB desky a prodáváme také sušené hoblované hranoly KVH a lepené BSH.


Jedná se zpravidla o vysušené, čtyřstranně hoblované řezivo vhodné pro různé účely použití. Výroba, uskladnenie a predaj. Jsou to konstrukční, sušené. Jsme držiteli certifikátu na výrobu konstrukčního řeziva, které vyrábíme z dřevin smrk, jedle, borovice, modřín a dub. V ponuke máme aj príslušenstvo ako montážne vruty, kvalitné oleje, laky, rektifikačné terče, podkladné hranoly … Smrekovec európsky je drevinou, ktorá sa vyznačuje ľahkosťou, dobrou opracovateľnosťou a trvanlivosťou aj pod vodou.


Upozorňujeme Vás, že po zmene predajne, bohužial nemôžeme prevziať terajšie údaje z Vašeho nákupného košíka, zoznamu, ani porovnanie tovaru. V tejto sekcii si môžete vybrať drevené hranoly. Ide o štandardné rozmery, ak potrebujete atypy, ktoré tu nie sú uvedené v tomto zozname, prosím kontaktujte nás.


Druhy zboží jako řezané a nebo sušené hranoly , obkladové či podlahové palubky, konstrukční dřevovláknité OSB desky, prkna či latě dopravujeme obvykle v rámci Pardubic, Chrudimi a blízkého okolí do Km nejčastěji do váhy tun Ford transitem s vlekem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky