pátek 12. července 2019

Dubové podlahové palubky

Nabízíme dubové podlahy té nejvyšší kvality za dobré ceny přímo od výrobce. Masivní dubové podlahy jsou velmi odolné, tvrdé a jsou vhodné i pro podlahové vytápení. Nabízíme všechny druhy podlahových materiálů a palubek: masivní dubové palubky - podlahy ESCO, masivní dubové podlahy s povrchovou úpravou CHATEAU, kartáčované KOLONIAL a postaršené PELGRIM. Palubky dodáváme v tloušťce 2mm, dle objednávky je možno dodat palubky v tloušťce až mm.


Průměrná délka se pohybuje okolo 2cm. Palubky bez sražené hrany, bez mikrofáze, jsou dodávány pouze na objednávku od 1mvýše. Podlahové palubky nabízíme v různých tloušťkách, délkách a kvalitách. Specializací našeho dřevoprodeje je výroba masivních dubových podlahových prken, které mají čtyřstranně po obvodu pero a drážku.


Přímý dovozce palubek ze mo. Mají světle žlutou barvu a časem takzvaně zmedovatí. Tyto masivní podlahy se dělají jako plovoucí i jako podlahové palubky. Velkou výhodou je, že dřevo dýchá, čímž reguluje mikroklima domů a bytů a tato podlaha tak absorbuje vlhkost a navrací ji zpět, když se vzduch stává sušším.


Dubová podlaha má životnost. Je velmi odolná i proti skvrnám i. Obkladové palubky Obkladové palubky ze silných a krásných stromů ze severu Ruska. Sibiřské dřevo ze smrku a borovice vyniká pevností a dlouhou životností a je vhodné do interiéru k obložení stěn a stropu, ale i vně na fasádu domu a pergol.


Veškeré palubky , zejména podlahové , jsou vysušeny v toleranci 8- vlhkosti. Maloobchodní cena palubek - při jednorázovém odběru palubek do cca. Paketová cena prodeje palubek - při jednorázovém odběru palubek nad 1ma více, tzn. Palubky skladem na eshopu si po objednání můžete vyzvednout také na našich prodejnách s dřevomateriálem nebo vám zajistíme dopravu až k vám domů. Nakupujte dřevomateriál online, dopravu zajistíme nebo si vyzvednete zdarma na našich prodejnách.


Palubkové (prkenné) podlahy, které známe ze starých venkovských chalup, se opět začínají vracet do módy. Ze všech dřevěných podlah totiž. Dopřejte si komfort teplé dubové masivní podlahy, která zútulní a vytopí váš dům. Investice na celé generace.


Dřevěné podlahové palubky je potřeba nechat se adaptovat na podmínky místnosti, kde bude pokládka podlahy. Proto není možné začít s pokládkou okamžitě po doručení materiálu. Prkna musí ležet v místnosti v průběhu dní, aby si zvykla na teplotní režim a vlhkost vzduchu.


Prodáváme úplný sortiment truhlářského řeziva, palubky , podlahová prkna, terasová prkna, spárovky, plotovky, OSB desky, hranoly KVH a lepené BSH. Jedná se o velmi oblíbený dřevomateriál, který dělíme na dvě základní kategorie, a to palubky z exotických dřevin a evropských dřevin. Kromě prodeje řeziva se věnujeme také prodeji dalších běžných dřevařských materiálů, jako jsou palubky , a to palubky obkladové nebo palubky podlahové , hoblované hranolky a prkna, velkoplošné materiály kam patří různé druhy překližek, jako např. Palubky interiérové obkladové, venkovní fasádní či podlahové.


Dále nabízíme OSB desky, s pero drážkou či bez pero drážky a také broušené. Pro konstrukci a podklady prodáváme i KVH hranoly a lepené BSH či DuoTrio hranoly. Nabízíme masivní podlahové palubky, které mohou být pokládány jako palubky na rošt nebo lepeny na podklad.


K dispozici máme dubové dřevo rovnané v bednách nebo volně sypané. V nabídce jsou tloušťky 14mm a mm. Samozřejmostí je dovoz až na místo určení. To základné je, či sa jedná o 3-vrstvové prevedenie alebo masív.


Na podlahové kúrenie sa odporúča pokladať 3-vrstvovú drevenú podlahu, pretože dosahuje požadovanú stabilitu. Je možné použiť aj masív, ale pri ňom je väčšie riziko tvarovej nestability. Vyrábíte dřevěný nábytek, schodiště, parapetní desky či konstrukční prvky ze dřeva a pro jejich zhotovení hledáte pevné a odolné dubové spárovky?


Samostatnou kategorii potom zastupují palubky podlahové. Venkovní použití však vyžaduje palubky o větší tloušťce. Kompletní Ceník OSB desek, Řeziva Palubek.


Jestliže budete mít zájem i vám vyrobíme jakékoliv dubové desky, schody přesně na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky