pondělí 1. července 2019

Plechová falcovaná krytina

Olověný plech jako krytina se dnes opět na střechy vrací. Tým sa eliminuje použitie priečnych spojov na strešnej krytine a zároveň minimalizuje možnosť poškodenia materiálu pri preprave, či manipulácii. O tom se přesvědčil pan Petr. Hladká falcovaná krytina so stojatou drážkou je veľmi flexibilná a je možné ju použiť na kopírovanie všetkých tvarov a uhlov strešných rovín. Drážkovaná ( falcovaná ) krytina Lindab SRP Click je neobyčejně flexibilní.


Důvodem je jejich samotný princip: ten spočívá v souvislých pásech nebo tabulích kladených od okapu k hřebeni střechy, spojených dvojitou stojatou drážkou (tzv. falcem). K dispozici Vám bude ucelený systém, který řeší zastřešení Vašeho domu po estetické i funkční stránce. Střešní krytina je důležitá Každou rekonstrukci nebo plánovanou novostavbu předchází dlouhá řada zařizování, plánování a neustálé zvažování rozpočtu. Je třeba počítat, že nehledě na opatření, rozpočet stavby s časem naroste a „nezbytně nutných výdajů“ přibude.


Strešná krytina , plechová krytina , typy strešných krytín, ich rozdelenie a vlastnosti strešnej krytiny. Falcovaná nebo také drážková krytina. Levné plechové krytiny, střešní krytina levně. Díky maloformátovým hliníkovým taškám lze snadno a cenově výhodně sanovat také neporušené starší krovy. Na pokrytí celého čtverčního metru střechy stačí ks tašek.


Plechová krytina a jej typy a použitie na strešnú krytinu. Speciální technologie nanášení polyesterových povlaků přináší efekt rustikální střechy a klasický profil tašky zajišťuje její neopakovatelný vzhled. V minulosti nejrozšířenější plechová krytina.


Splní aj predstavy o vzhľade a type stavby. Výhodou je aj rýchlu montáž. Je určena pro střechy s min. Použitý materiál na příponky je pozinkovaná nebo nerezová ocel.


U pevných prípomkách je lze vyrobit své. Využite akciové ceny na strešné krytiny a trapézové plechy Pre vypracovanie cenovej ponuky stačí zaslať jednoduchý nákres, alebo projekt Vašej strechy. Strojně připravená, falcovaná , plechová krytina na stojích SCHLEBACH.


Taktiež pri novostavbe uvítate aj menšiu časovú náročnosť, ktorú plechová krytina vyžaduje. Lindab Click vychádza z tvaru falcovanej strešnej krytiny. Falce sa vytvárajú pomocu falcovacieho stroja schlebach. Schlebach - dvojitá stojatá drážka.


Tradičný vzhľa moderná forma a stojatá zámka, to je krytina RetroPlus od spoločnosti Blachotrapez. Je vhodný najmä pri rekonštrukciách historických pamiatok, cirkevných budov ale aj ako strešná krytina moderných bytových a rodinných domov, verejných budov. Vďaka rýchlej a jednoduchej montáži je oveľa lepšia ako klasická falcovaná krytina.


Vlnité plechy jsou standardní materiál, s jehož použitím se zhotovuje střešní a fasádní krytina na celém světě. Model Tv imitaci dřeva se výborně hodí na falešný strop s dlouhou životností. Skládané mohou na první pohled vypadat i jako pálená taška, zatímco falcovaná krytina je z plechových pásů, které mají již stojatou drážku od výrobce vytvořenou nebo je tento svitek nafalcován až pokrývačem těsně před pokládkou.


Lehká střešní krytina se ale výborně hodí i na novostavby, neboť se spokojí s lehčí nosnou konstrukci střešního systému a uštří se již při dimenzování krovu. Minimální spád střechy je doporučován od 14°, ten zaručí správnou funkčnost krytiny a dlouhou životnost. Lehké střešní krytiny Lindab představují pestrou klasiku v moderním stylu a získaly si. V případě pokládky na OSB desky nebo v případě nedostatečně odvětrané střechy je nutné použít strukturované rohože.


Kvalitní plechová falcovaná krytina LINDAB - ELITE v barvě antracit (SRP Click - Click 25-Elite-BRSE), systém click, šíře 5mm, včetně protihlukového izolace. Vhodné na menší budovu, zahradní domek atd. Je možné ju použiť prakticky na každý druh strechy už od nízkych sklonov (3°).


Pri výbere je potrebné brať do úvahy typ strechy, konštrukciu stavby a tiež komfort bývania. To, čo ušetríte na lacnejšej montáži, môžete neskôr prerobiť pri investíciách do nákladnejších opráv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky