úterý 7. listopadu 2017

Podlahové palubky smrk

Nabízíme obkladové palubky a podlahové palubky ze sibiřského dřeva, které vozíme až ze severských lesů Ruska. Stromy tam rostou déle, a proto je dřevo pevnější a kvalitnější než tomu je u stromů rostoucích v Evropě. A pokud si skutečně od nás vezmete podlahové palubky , ceník vás přesvědčí o tom, že budete mít podlahu velmi levně. I to je jedna z našich priorit. Praha, kde je náš sklad umístěný, již čeká na vaši návštěvu.


Zde vám ucelené balení zdarma naložíme naši technikou, nebo za příznivé ceny dopravíme kamkoliv. Některé podlahové palubky se hodí do nevytápěných technických místností, jiné můžete použít i jako obklady stěn a stropů a další jsou vhodné do místností s větší zátěží. Navíc palubky za trvale nejnižší ceny. A právě to, zda je základem smrk , borovice, modřín je základ k tomu, na co jsou palubky využívány. Objednejte online - dopravu zajistíme.


Specializací našeho dřevoprodeje je výroba masivních dubových podlahových prken, které mají čtyřstranně po obvodu pero a drážku. Při montáži v exteriéru musíme dbát na to, že mají nižší vlhkost a dle toho se přizpůsobit. Standardně je vyrábíme z českého i severského smrku, severské borovice a sibiřského modřínu.


Palubky podlahové smrk JAF. U vás za: týden od 3Kč. Výrobce DDL (1) Cenové rozpětí - 400.


Tyto palubky jsou ideální volbou pro podlahy bytů, rodinných domů, rekreačních chat a dalších objektů. Do interiéru Vám můžeme nabídnout nejen podlahové palubky ze smrku a borovice, ale také velmi kvalitní palubky z dubu či jasanu. Do okolí domu by Vás mohla zaujmout dřevěná terasa z široké nabídky evropských i exotických dřevin, a pro stavbu plotu nabízíme široký výběr plotovek. RW, severský smrk , klasický profil, klasika AB bez drážek. Obsahuje také malé množství suků o minimální velikos.


Obkladové, podlahové a fasádní palubky nabízíme v profilech klasik a tatran, v různých délkách a tloušťkách. Výchozí dřevinou pro výrobu palubek je severský smrk, smrk, případně borovice. Prodej řeziva, palubek a hoblovaného materiálu, v naší nabídce najdete palubky , hranoly, OSB desky nebo krbové dříví. Určeny většinou na podlahy, vhodné i na bočnice vozíku a ložných ploch aut, na ploty a podobně.


Tloušťky mm jsou určeny pro prostory s extrémním zatížením. Dělíme je podle použití na palubky podlahové a obkladové. Přihlašte se zdarma do našeho seznamu novinek a budete pravidelně informováni o našich nových produktech. Vyrábíme a prodáváme vnitřní i vnější obkladové palubky , fasádní palubky , podlahové palubky , terasové profily, hoblovaná prkna, konstrukční hranolky a latě. Neváhejte a pořiďte si české palubky SECA.


CENÍK PALUBKY Dřevoobchod KC Karlovy Vary a. Dřeviny smrk , borovice, modřín nebo dub. Ekologický a hezký materiál s dlouhou životností, který se výborně kombinuje s jinými obkladovými materiály: palubkami, imitací tramu, srubovkami. Podlahová prkna s pero drážkou. Váš svět dřeva a palubek. Používají se všude tam, kde chceme nechat vyniknout přirozenou krásu dřeva a použít ekologický a obnovitelný materiál.


Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky