úterý 7. listopadu 2017

Pozinkované profily prodej

Pozinkované profily u nás již v prodeji ! Hliníkové profily , prodej hliníkových profilů přes e-shop. Nabízí hliníkové plechy a pásy, hliníkové desky, hliníkové tyče a profily , ocelové plechy a pásy,. Prodej hutního a profilového materiálu.


Olomoucký kraj – Kostelec na Hané, Brníčko u Uničova. Prodáváme kvalitní železný a ocelový materiál – jekly, trubky, svařované profily, vinkly, plechy, svařované sítě. Zinkovanou ocel lze recyklovat a udržuje si atraktivní vzhled.


V nabídce máme pozinkované jekly , trubky , plechy , L profily a pásovinu. Vybrali jsme několik jeklů, se kterými často pracujete a necháváte si je pozinkovat. Tyto jekly nyní vedeme už pozinkované , takže máte opět o starost méně. Ocelové profily , různé typy tyčí, různé průřezy.


Profily jsou vyrobeny z oceli třídy 1 dobrá svařitelnost, tyče je možné nazinkovat. Vyberte si ocelové profily přesně podle vašich představ. Tenkostěnné ocelové profily (jekly) Tenkostěnný profil tvaru L, C (ohýbaný - zaoblené hrany) v jakosti S235JR se zaručenou svařitelností ve standardní výrobní délce m. Na zakázku lze dodat i rozměry neuvedené v naší aktuální nabídce. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Plechy jsou velmi žádaným hutním materiálem a naleznou své uplatnění na mnoha různých místech.


Zajišťujeme proto prodej plechů výrobních velikostí a. Prodám pozinkované profily tvaru I, délka 440cm, šířka 5cm, výška 16cm a síla stěny je 7mm. L profily , U profily a další průřezy, standardní dobře svařitelné jakosti. Moderní ocelové konstrukce pro lehké ocelové haly bývají mnohdy tvořeny jednoduchými profily ve tvaru Z, C a Sigma (S). Pletivo pozinkované stále skladem v Ledcích u Plzně.


Doprava po celé ČR do - dnů až do domu. Online prodej v poptávkovém formuláři. Kovové ploty - prodej a montáž kovových plotů Bezpečná oplocení pro váš pozemek Naše kovové ploty jsou vyrobeny ve vysoké kvalitě, tudíž zabezpečí Váš majetek, mají dlouhou životnost a jsou za dostupnou cenu. CB PROFIL vyrábí a dodává trapézové plechy a vlnité plechy, sendvičové panely, hraněné lemovací a výztužné profily , klempířské prvky, spojovací a těsnící materiál Trapézové plechy jsou vyhledávané především pro svoji vysokou kvalitu a odolnost vůči nepříznivým vlivům počasí.


Steel Košice, ArcelorMittal a dalších evropských výrobců. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Jedná se například o profily pro fotovoltaiku, chladiče, pravítka, profily pro LED pásky a jiné.


Jsme schopni vám dodat materiál na místo určení a to nejen v Šumperku, ale také v Olomouci. S námi ušetříte čas, jekly pro vás máme již pozinkované. Trubky tlakové pozinkované ověřené kvality vám dopravíme od tun zdarma po celé ČR. Máme vlastní rychlou dopravu. Nabízíme rovněž závěsné pojezdy s vodícím profilem.


U ostatního sortimentu jsou ceny na dotaz. Jsou odolné, snadno tvarovatelné, pevné a odolné proti korozi (než se zinková vrstva rozpustí). Servis - centrum specializující se na dělení a prodej pásů a plechů.


Jedná se o plechy a pásy z hliníku, mědi, pozinkované oceli, oceli a nerezové oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky