úterý 7. listopadu 2017

Silikonová fasádní omítka

Paropropustná, vysoce odpudivá, odolná vůči znečištění. V tomto dílu seriálu Svépomocí ŽIVĚ se věnujeme nanášení omítky na zateplenou fasádu. Kromě bílé provádíme aplikaci také mozaikové omítky ve spodní části dom.


Druhy omítek rozdělujeme podle účelu použití a složení na fasádní, vnitřní, akrylátové, silikonové, silikátové a dekorativní (marmolit). Pro sanaci vlhkých ploch se používá sanační omítka. This feature is not available right now.


Velmi oblíbená fasádní silikonová omítka nyní za AKČNÍ CENU. Než si dozvíme, jak se nanáší silikonová omítka , musíme si připomenout pár základních informací. Pojďme si tedy vysvětlit jednotlivé pojmy.


Jednosložková silikonová omítka pastovité konzistence. Nabízíme WEBER fasádní omítky akrylátové, silikátové, silikonové, speciální a ostatní. Fasádní silikonová pastovitá omítka.


Vystaveno Jednoduše zpracovatelná, probarvená, pastovitá, tenkovrstvá omítka obsahující silikonovou disperzi. Silikonová omítka Weber. Omítka fasádní barva BAUMIT nejčastěji používaná na renovaci fasád a jako finální povrchová úprava zateplovacích systémů Baumit. Odolná proti znečištění. SHFF silikonová fasádní barva Vzorník barev SAKRET Spektrum a příplatky za vybrané barevné odstíny omítek a fasádních barev Pastovité omítky a fasádní barvy SAKRET se standardně dodávají dle vzorníku SAKRET Spektrum, který obsahuje 7odstínů napříč barevným spektrem.


Je to vodouředitelná fasádní barva na bázi silikonové pryskyřice. Každý kontaktní zateplovací systém musí mít finální povrchovou vrstvu, která chrání celý systém před vlivy prostředí a dá domu finální estetický vzhled. Přidat do nákupního seznamu.


Prodáváme fasádní barvy a omítky z řady exkluzivně vyvinuté pro český trh. Vyberte si materiál s dlouhou životností, snadným zpracováním a dobrou cenou. Capatect SH REIBPUTZ - 25kg Vysoce kvalitní silikonová omítka se strukturou zrno na zrno pro provedení dekorativních minerálních omítek.


ZA KOMPLETNÍ FASÁDNÍ SYSTÉM. Prémiová silikonová fasádní barva v matném provedení, s vysokým podílem silikonové pryskyřice. BÍLÝ POLYSTYRÉN , ŠEDÝ POLYSTYRÉN, FASÁDNÍ VATA. Na zcela unikátní receptuře, technologii S. Vynikající odolnost vůči povětrnostním vlivům, UV záření, mechanické zátěži a otěru.


Povrch je stále čistý, dokonale odpuzuje mechy, špínu, vodu apod. Vysoká paropropustnost a omyvatelnost. Prodám 6kyblu fasádní omítky Primalex. Je potřeba všechny smíchat dohromady.


Pět kýblu stejná barva a ten šestý malinko světlejší. Prodáváme ušlechtilé fasádní omítky vyvinuté pro náročný německý trh. První silikonová omítka fasádní má několik typů. Univerzálně použitelná silikonová omítka na fasády.


Omítka je na bázi silikonových pryskyřic, výborně propouští vodní páry a je hydrofobní. A se vyrábí ve variantách jako točená - zatíraná strukturovaná omítka = K nebo rýhovaná omítka = R. Bílá nebo podle barevných vzorníků a příplatkových skupin maxit. U silně savých podkladů se použije MAMUT Penetrace, u hladkých podkladů je nutný nátěr MAMUT Kontakt. Popis: Omítka funkční a krásná.


Jemná či hrubá – stačí si říct. Taková, která dlouho vydrží a přesně v barvě, kterou chcete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky