úterý 7. listopadu 2017

Silikonová penetrace

Primalex SILIKONOVÁ PENETRACE je fasádní penetrační prostředek určený pod silikonové nátěry a omítky. Díky svému složení proniká a působí do hloubky podkladů, které tím zpevňuje a sjednocuje. Současně obsahuje hydrofobizační složky, které zvyšují odolnost proti pronikání vody a podporují tak účinnost finálních povrchových úprav.


SILIKONOVÁ penetrace FASÁDNÍ DOBA SCHNUTÍ Penetrace je suchá na dotek cca po hodinách. Snížení teploty nebo zvýšení vlhkosti vzduchu může pro-dlužovat doby schnutí. Silikonová penetrace JUB SILICONEPRIMER L. Penetrační nátěr na savé omítky pro zpevnění a zlepšení přilnavosti nátěru barv. Dodává se v aplikační konzistenci. Penetrační prostředek pro zpevnění podkladu, sjednocení nasákavosti a izolování prostupu skvrn.


Omezuje tvorbu vlasových trhlinek na finální povrchové. Speciální penetrace se zpevňujícím účinkem. Zvyšuje schopnost odpuzování vody z podkladů, zejména při následném nanesení fasádní barvy na bázi.


Zpevňuje podkla sjednocuje savost a díky hydrofobizačním složkám zvyšuje odolnost proti pronikání vody a podporuje tak účinnost finálních povrchových úprav. Lze ji použít i samostatně pro zvýšení hydrofobity povrchu. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Akrylátová omítkovina zatíraná (hlazená) ETICS omítkoviny a barvy, Fasádní omítkoviny a barvy.


Disperzní fasádní barva ET. Penetrace Prostředky pro úpravu nasákavosti a hladkosti podkladů před aplikací následně nanášených vrstev na stěny i podlahy (omítek, lepidel, stěrek apod.). Penetrace pyrovnává savost podkladu a vylepšuje přilnavost fasádní omítky.


K dostání ve stejném odstínu jako fasádní omítka. Na všechny minerální podklady staré i nové omítky a beton, na armovací vrstvu zateplovacích systémů. Dobrý den, je možné když použiji silikonovou penetraci, dát na tuto penetraci jinou než silikonovou barvu, předem děkuji za odpověď. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním těchto webových stránek. Talířové hmoždinky, fasádní profily a doplňky. Povrchová úprava včetně penetrace. Manufacturer: Den Braven Price: from to CZK Reset Filter. JOB Z penetrační základní bílá barva.


Prémiová fasádní silikonová omítka s drypor efektem. Jak vybrat vnitřní omítku? Komponenty pro zateplování. Univerzální penetrace GRUNT je vyrobena z kvalitní akrylátové pryskyřice, která zabraňuje vniknutí vlhkosti do materiálu. Hledáte penetraci, která vyrohná povrchy omítek?


Značka Cemix je zárukou kvalitya u nás ji momentálně naleznete za jedinečnou ceu, přesvědčte se sami! Doporučujeme nanášet penetrační směs štětcem pro lepší zakotvení do podkladu. Primalex silikonová penetrace je penetrační prostředek pro zpevnění podkladu, sjednocení nasákavosti a izolování prostupu skvrn. Základní nátěr pro impregnaci vápenných a vápeno-cementových vnitřních i vnějších povrchů před nátěrem SPEKTRA silikonovou fasádní barvou. Koncentrovaný hloubkový penetrační nátěr pro úpravu podkladu.


Přípravky v této kategorii jsou klasifikovány jako zdraví škodlivé a nebezpečné pro životní prostředí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky