pondělí 5. listopadu 2018

Dlažba na terče ceník

My se zaměříme na praktické srovnání obou metod a pokusíme se vám ukázat, proč je výhodné použít pokládku na terče. Až do nedávné doby se větina teras pokládala buď do štěrkového lože, pískového lože a betonu a nebo do malty. Dlažba pokládaná na terče se nespáruje.


Volná spára slouží k odvedení vody na izolační vrstvu. Pokud jsou terče pokládány na hydroizolační fólii, která leží přímo na vrstvě tepelné izolace, je ji třeba podložit geotextilií a pr. Nabízíme moderní terasovou dlažbu na terče. Zakončovací lišta k terčům pro 2cm dlažbu, umožňující nalepení a instalaci soklového prvku a zároveň kryjící hranu vodorovně uložené dlažby na. Rektifikačné terče sú určené pre realizácie terás s voľnou pokládkou dlažby alebo.


Tento způsob položení dlaždic v sobě skrývá spoustu výhod jako je rychlá a téměř bezproblémová pokládka včetně výměny jednotlivých dlaždic, snadná údržba a jednoduchá, nenákladná demontáž. Dlažbu lze použít na terče , do trávy, písku, štěrkové lože nebo nalepit. Já jsem dával na terče dlažbu na terase v patře. Nicméně by mě to systémové řešení zajímalo, i když ho nebudu dělat.


Položená dlažba tak nespočíva celou plochou na podklade. Umožňuje odvetranie konštrukcie a odtok vody po hydroizolácii či podkladu aj pri väčších dažďoch. Samozrejmosťou je jednoduché čistenie a údržba položenej terasy.


Ne výhodou pokládky dlažby na terče je, že oproti klasické pokládce dlažby přímo do tmelu je dlažba po položení na terče výš právě o výšku terčů která je dle typů cca cm. Prohlédněte si některé námi realizované plochy kde jsme provedli izolace a také pokládku venkovní dlažby na terče. Více o výhodách pokládky mm dlažby na terče si přečtěte v článku. O samotných terčích se více dočtete zde.


Terče pod dlažbu Na terče lze pokládat dlaždice v rozměrech od 3x 3do 5x 5mm. Terče pod dlážbu s pevnou výškou slouží pro suchou pokládku plošné dlažby na zaizolované střešní konstrukce, terasy, balkony a lodžie. Systém je založený na ucelenom rade výškovo nastaviteľných, jednoduchých a bezpečných podpier.


Sérii je vhodně doplněna o mozaiky, prořezy, schodovky a sokly. Ceny jsou závislé na velikosti a složitosti pokládky samotné dlažby. Jejich další šíření, modifikace, publikování apod.


Položil jsem na to ještě textilii a zatím je to dobrý - ale teď až bude trochu lepší počasí, tak budu muset ty terče trochu doštelovat, protože asi vlivem tlaku a teplot si to sedlo, takže dlažba nesedí na rohy, ale to je tím doštelováním. Ty okraje zatím vyřešeny nemám - ale asi dodělá truhlář v rámci pergoly. Realizaci nechte na nás. Všechny obklady a dlažby, které u nás najdete, umíme kvalitně zrealizovat.


Na eshop každý den přidáváme nové položky a parametry produktů pro snazší vyhledávání. Zvolíte-li na terasu dlažbu s pokládkou na terče , určitě si tuto volbu nebudete vyčítat. Dobrý den, vhodnou volbou může být fólie určená pro mechanické kotvení Fatrafol 8min.


V případě instalací na střešních terasách tedy nehrozí prosakování vody, a tím způsobené mokré fleky na stropě místnosti uložené pod terasou. Lze ji tak použít na místa, kde řešíte každý centimetr navíc ve skladbě podlahy. Navíc 2cm dlažba zatíží balkon či terasu v patře méně. Trny na terčích a podložkách zaručují stejnoměrnou spáru mezi dlažbou, a také to,že dlažba sedí na všech stranách pevně a nehýbe se. Pokládka dlažby je rychlá a tudíž levnější, nepotřebujeme aplikovat podkladní.


Terče , podložky pod dlažbu, revizní šachty, mříže, vpustě. Navíc dlažba na terasu za trvale nejnižší ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky