pondělí 5. listopadu 2018

Dlažba protiskluz

Produkty skladem do dnů u vás. Stiskem tlačítka „Odeslat“ souhlasím s tím, že vyplněná e-mailová adresa bude zpracována k marketingovým účelům, včetně zasílání novinek. Správně zvolená koupelnová dlažba zvyšuje estetický dojem z celé koupelny i její užitnou hodnotu. Mrazuvzdorná dlažba určená jak do exteriéru tak do interiéru, dlažba je opatřena protiskluzem Ra má rozměr 30xcm. Můžete ji umístit do interiéru i exteriéru a všude bude reprezentovat luxus.


V našem e-shopu nabízíme velký výběr protiskluzových obkladů a dlažeb.

Koupelny GRES: vše pro koupelnu. Fotogalerie koupelen a wc, kuchyní, obývacích pokojů, obklady do koupelny i dlažba do kuchyně. Venkovní mrazuvzdorné dlažby. Keramická matná, reliéfní dlažba , v imitaci dřeva s velice zajímavým designem je vhodná především do exteriéru, například na terasy nebo balkony.


RAKO - keramické obklady a dlažba do kuchyně, koupelny, venkovní dlaždice. Díky inovativním výrobním technikám dokážou obklady RAKO přijmout. Běžné mrazuvzdorné glazované dlaždice by měly mít nasákavost maximálně , ale doporučuje se a méně.


Povrchová úprava – otěr, protiskluz , …. Značka RAKO označuje každý výrobek, u kterého je garantována.

Díky své vysoké odolnosti vůči otěru je možné její využití i do komerčních prostor. Zravím, máme vybranou glazovanou dlažbu do koupelny v dekoru dřeva, ale má protiskluz pouze R9. Dlažba se vyrábí v rozměru x 1cm.


Vím, že do koupelen se obecně doporučuje Rnebo. Velký výběr nábytku a dekorací. Za tu dobu jsme dokázali vyladit nejen naši výrobní technologii, ale i estetické vlastnosti našich produktů.


Inspirací pro vznik této venkovní dlažby byl designérům zvětralý beton a lehce zkorodovaný kov. Zahradní dlažba má jemný rustikální podtón, který perfektně vynikne nejen na terase, ale i na balkoně či kolem bazénu. Rnajdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Protiskluz : každá vyrobená dlažba má uveden protiskluz v jakém je vyrobena. Prodám mrazuvzdornou dlažbu o rozměru 60x60cm, gres tloušťka 11mm, protiskluz R1 R1 barva hnědá, původ Itálie, k dispozici je 777mdlažba je vhodná na terasy, chodníky, k bazénu. Je zabalená v krabicích na paletách.


Doklad ku koupi je k dispozici. On-line prodej kvalitních italských obkladů a dlažeb značky Monocibec, Century, Naxos a stavební chemie CerCol. Naše zaměření je hlavně na velké formáty.


Sídlo firmy a showroom Liberec.

Slinutá mrazuvzdorná dlažba Taurus. Vysoce odolná dlažba vůči kyselinám, olejům, solím atd. Nad 8kg doprava materiálu ZDARMA.


Da Vinci je díky nejmodernější technologii digitálního tisku dokonalou imitací kamene. Terasová dlažba se hodí nejen na terasu, ale i balkon či k bazénu. Všude tam bude dokonale připomínat přírodní kámen. Nadchne vás nejen barevné žilkování této mrazuvzdorné dlažby, ale i mnoho variant speciálních tvarovek a přelivových kanálků. Zámková dlažba je betonová dlažba z kvalitní směsi, skládající se z jednotlivých kamenů, které se vyznačují tzv.


Je v nabídce ve barvách. Ať už je řeč o dlažebním obkladu venkovním nebo vnitřním, pořízením stylové a zároveň odolné dlažby nic nezkazíte. Další variantou je například kamenná dlažba , také často používaná díky své vysoké odolnosti – požívají se hlavně tyto materiály: břidlice, čediče, různé druhy pískovce, barevné žuly, rula, vápenec i klasický mramor. Vybírejte z produktů v kategorii obklady a dlažba.


Důležitý je rovněž povrch dlažby, který může být plastický nebo hladký.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky