čtvrtek 1. listopadu 2018

Roubenka cena

NACENĚNY JSOU Okna EURO, dveře, minerální izolace, komín, krb kamna s teplovodním výměníkem, radiátory, SDK v přízemí, SDK v podkroví, elektroinstalace, palubkové stropy. Zastavěná plocha: 1m 2: Užitková plocha: 1m 2: Půdorysné rozměry: x 1Cena hrubé stavby bez DPH: 1. Rychlá a variabilní stavba. Stavba roubenky je rychlá a stavět lze po celý rok. Interiér si navíc můžete uspořádat podle svých představ.


Ekologické a komfortní bydlení.

Bydlení je v roubence komfortní a ekol. Roubený obklad je název našeho produktu, jenž lze nazývat také jako: dřevěný obkla imitace roubení, obklad z fošen, falešné roubení, fošnový obkla falešná roubenka , atd. Jedná se o dřevěný obklad vnějších stěn domů, který svým vzhledem a provedením rohů, napodobuje klasickou roubenku nebo poloroubenku. Navíc umožňuje stavbu zateplit a na rozdíl od. Naše společnost je předním dodavatelem klasických dřevostaveb pro oblast Krkonoš, ovšem své služby nabízíme pro celou ČR.


Zařídáme pro Vás i stavební povolení o poradíme s výběrem vhodného pozemku, případně ověříme, zda na Vámi vybraném pozemku bude možné roubenku postavit při dodržení platné legislativy. Možnost zakoupení dřeva na. S končícím rokem jsme předali další splněný sen.


Je jím krásná moderní roubenka v Petrovicích u Lanškrouna.

Každá roubenka je originál, proto jsou ceny za stavbu roubenky individuální. Nabízíme ubytování v krásně roubence v okolí devíti skal v obci Křižánky. Celková kapacita chalupy je lůžek ve třech ložnicích. Ubytování si můžete rezervovat. Roubenka nabízí pronájem až pro osob v pěti ložnicích.


Cena za setavení stavebnice roubenky začíná na 150. Je roubenka svépomocí ze suchého a nebo syrového dřeva? Dřevo je přírodní materiál, který má své vnitřní pnutí a při vysychání se kroutí. Roubenky, které staví naše společnost, jsou technologicky propracované do nejmenších detailů a naše více jak 15ti letá zkušenost se. Naplnění ubytovací kapacity není podmínkou, vždy se platí základní cena (osob).


Maximální kapacita je stanovena na osob. V zimě na vás bude čekat příjemně vyhřátá pec, která vás bude přímo lákat k lenošení a vábit vás k uvaření několika hrnků svařáku. V letní sezóně (červenec, srpen) a v zimní sezóně (prosinec, leden, únor, březen) lze rezervovat pouze týdenní pobyt s nástupem v sobotu. Na neobsazené lůžko v hlavní budově a chatkách se při volné kapacitě nedoplácí.


Cena zahrnuje ložní prádlo a dřevo do kachlových kamen(možno takto vytopit celý objekt), ručníky na ruce, utěrky, prostředek na nádobí, houbičky at. Cena nezahrnuje: spotřebovanou el. Děti do let mají ubytování zdarma - k dispozici lůžko.


Dětská cena platí pro děti od - let.

Vyberte si mezi projekty rodinných domů dřevostavby s variantou na klíč nebo hrubá stavba. Filtrujte podle ceny, dispozice, bungalov nebo na patro. DPH v případě výstavby rodinného domu, DPH v případě výstavby rekreačního objektu.


Roubenku postavila stavební firma roubenky Roubal s. Budova s číslem popisným, pro možnost trvalého pobytu. Pozemek 5m nová zděná. V hlavní sezóně je chalupa pronajímána pouze na týden od soboty do soboty za cenu celé chalupy. Domluvte si termín schůzky. Specializujeme se výhradně na stavbu roubenek, proto máme vlastní projekční kancelář, kde vz.


Uvedené ceny jsou včetně snídaně a DPH. Akceptujeme všechny druhy platebních karet. V případě, že se do této doby neubytujete, rezervace pokoje automaticky pozbývá pl.


Platí pro všední dny, při využití kuchyně, společenské místnosti a venkovního grilu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky