pondělí 5. listopadu 2018

Tvárnice porobeton

PORFIX QPOR je komplexní stavební systém, který zahrnuje hladké tvárnice , tvárnice s kapsou, s perodrážkou a kapsou, příčkovky, U-profily, nosné i nenosné překlady, stropní nosníky a vložky, ale i zdicí maltu. V této kategorii najdete tepelně izolační tvárnice porobeton od společností Ytong, Hebel a Porfix. Porobeton Ytong jsou tvárnice pro. Kvalitní, zdravotně nezávadný, snadno opracovatelný a ekonomický materiál splňuje nejvyšší standardy jakosti i ekologické normy.


Pórobetonové tvárnice PORFIX obstojí ve všech situacích. A navíc: vyrábíme ho v Čechách a na Slovensku. Pórobetónové tvárnice PORFIX obstoja vo všetkých situáciách.


Kvalitný, zdravotne nezávadný, ľahko opracovateľný a ekonomický materiál spĺňa najvyššie štandardy kvality aj ekologickej normy. A navyše: vyrábame ho v Česku a na Slovensku. Stavební materiál Ytong - tvárnice , příčkovky, stropy a střechy. Komplexní řešení pro stavby a rekonstrukce domů, bytových objektů i průmyslových hal. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online: v. Detaily i veľké celky, tvárnice aj priečkovky, stropné nosníky aj murovacia malta. Vďaka komplexnému stavebnému systému zvládnete čokoľvek. Biely pieskový PORFIX je ideálny pre nový dom, rekonštrukciu bytu, vybudovanie garáže. Má vynikajúce technické parametre, prémiové produkty sú navyše vhodné pre nízkoenergetické a pasívne domy bez dodatočného zateplenia. Přesné pórobetonové tvárnice Ytong vhodné pro nosné i nenosné stěny, od nízkopodlažních přes patrové stavby.


Porfix je v nabídce jako levnější varianta. Presné pórobetónové tvárnice (vyrábajú sa s maximálnou odchýlkou mm) sa lepia tenkou vrstvou. Při zdění z profilovaných tvárnic se nevyplňují vertikálně dotykové plochy.


Menší je také použití lepidla ve srovnání s hladkými tvárnicemi. Nejčastěji se zdí na tenkou vrstvu, nakolik jsou vyrobeny s milimetrovou tolerancí rozměrů. Nakupte ihned nebo poptejte u stavebnin v okolí a získejte pórobeton za. Suroviny použité na výrobu tvoria veľkú časť zemskej kôry a sú vďaka tomu prakticky nevyčerpateľné, ich ťažba prebieha navyše spôsobom, ktorý je šetrný k životnému prostrediu. PORFIX je komplexný stavebný systém, ktorý zahŕňa tvárnice v troch pevnostno - objemových triedach, priečkovky, U-profily, nosné a samonosné preklady, stropný systém a lepidlo.


Variabilná skladba týchto prvkov sa dokáže prispôsobiť aj t. Tyto webové stránky požívají soubory cookies a další sledovací technologie (známé také jako pixely nebo majáčky), které pomáhají vylepšovat vaši. PORFIX vhodné pro rychlou a přesnou výstavbu obvodového zdiva, vyníkají dobrými tepelně izolačními vlastnostmi, nízkou hmotností. YTONG je pro Vás prakticky jediným možným řešením. Problémem nejsou ani složité a netradiční tvary.


Plnivem bývá nejčastěji křemičitý písek. Není to však pravidlem a použité plnivo je otázkou výběru výrobce. Dle zvoleného pojiva jsou dány vlastnosti pórobetonových tvárnic,. Originálny pórobetón SOLBET je klasikou medzi stavebnými materiálmi, ponúka vysoký štandard tepelnej izolácie, mimoriadnu stabilitu a odolnosť.


Fúkaná izolácia Isocell. Je známe, že každá izolácia je kva. Tvárnice bílá s perem a drážkou pro přesné zdění Jsou vhodným stavebním prvkem pro všechny svislé konstrukce staveb.


Díky své lehké opracovatelnosti lze z tvárnic SOLBET na stavbě tvořit rozmanité tvary, vzhledem k nízké hmotnosti jsou vhodné i pro nadstavby a rekonstrukce objektů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky